Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hamar elmegy?
Ha egy huszonéves srác nagyon hamar kb 5 perc után elélvez, akkor mi a baj vele?
Van egy srác akit nagyon kedvelek, de ez a probléma vele. Mindig megnyugtatom hogy ne aggódjon, nincs baj, mert az orális rész tökéletes vele, de ez kezd kevés lenni nekem, csak nem mondom mert türelmes akarok lenni.
Kb épp berakja, lök párat és el is ment. Engem máshogy kielégít maximálisan de ez a része hiányzik.
Egyébként egy hónapos ismerkedés, lassan haladunk mert máshogy nem is lehet vele.
Amit tudok róla hogy 2 éve nem volt
Lánnyal és tavaly felhagyott a maszturbálással is. Annyira nem érdekelte ez az egész párkapcsolatosdi hogy még alkalmi partnert se keresett… leszrta az egédzet.
Ez elég indok lehet hogy valaki elsüljön hamar?
Mindez tökéletes test mellett (edz) és jóképű nagyon kedves személyiséggel társul tehát egyáltalán nem értem őt, hogy miért nem èrdekli
Mi az oka ha hamar elélvez?
A szexet tuti hogy élvezi???
Bocsánat de sose ilyen tapasztalatom nem volt még
Lelki okok?
Mivel figyelmet fordít arra, hogy te is kielégülj így az önzőséget kizárhatjuk. Élvezi veled a szexet - azért durran el mert nem bírja tovább visszafogni :)
Az ok: önkontroll hiánya. Egyéni képesség és önkontroll függvénye ki meddig bírja. Ez fejben dől el, nem függ attól valaki sportol-e vagy sem. Ezzel te a türelmen kívül nem túl sok mindent tudsz csinálni, neki kellene egyénileg fejlődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!