Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy fiú hamar elmegy, viszont nagyon jól tud ujjazni, nyalni?
Tegyük fel, hogy együtt vagytok egy fiúval, aki nagyon hamar, a behatolás előtt vagy 1-2 perc után elmegy, viszont kézzel és nyelvvel el tud vinni titeket a csúcsra. Ez így elég nektek, vagy kevés? Ha kapcsolatban vagytok, együtt maradnátok így a sráccal?
F
1-2 perc? Asztaq.... én már irigykedem. Én fél percig se birom. De előtte én is nyalással próbálok kompenzálni. Volt pár olyan alkalmi kapcsolatom ahol a csajt úgy kinyaltam előtte mint menzás gyerek a tejbegrízes tányért, olyat élvezett, hogy észre se vette, hogy laza fél perc alatt töltöttem tele a punciját.
szóval ne foglalkozz azzal mit gondolnak a csajok. Az 1-2 perceddel nem vagy lúzer!
3: ezzel a gyerekes mentalitással örülj, ha egyáltalán szóbaáll veled egy nő...
Én nyalás után kívánom a legjobban a dugást, lehetőleg jó sokáig. Szerencsére a párom több menetre is képes egymás után, szóval ha hamar el is megy, mondjuk 5 perc után, akkor tudja folytatni tovább.
Próbáljátok ki a hármas felállást. Én egy picit tovább bírom. A feleségemet is először kinyalom, míg orgazmusa nem lesz és aztán aktusnál ha előbb megyek el én, akkor rögtön befejezem neki szájjal ismét. 12 éve vagyunk együtt. Egyszer egy párral való találkozásra is elengedett.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!