Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora orgazmusom lesz 1 hónap nofap után?
Figyelt kérdés
Azokat kérdezem akik már tapasztaltak az ilyenben, mert ez volt a terv, hogy egy hónapig kibírjam és sikerült is de tovább nem csinálnám mert már nagyon elveszi a figyelmemet és azt se akarom hogy a gatyámba végezzen este. Ez az eddigi leghosszabb ameddig kibírtam eddig. Tippek hogy mire számítsak?nov. 30. 17:41
1/9 anonim válasza:
Haszontalan és értelmetlen! Fordítsd hasznosabb dologra a gondolataid!
2/9 anonim válasza:
Azért elég furcsa hogy valaki éjjel nappal a faxával foglalkozzon.
3/9 anonim válasza:
Óriási orgazmusod lesz.
Nekem 3 hét volt a leghosszabb idő, az után is nagy élmény volt, de négy hét után meg pláne jó lesz.
5/9 anonim válasza:
Személyfüggö. Lehet nagy is, de valoszinübb, hogy egy kis furcsa érzés kiséretében kicsöpög. (A szervezet igyekszik leállitani az olyan szervek müködését amelyeket nem használ. Egyéni adottság ennek idöbeli tünetei.)
6/9 anonim válasza:
bombasztikus nagy facialt a csajnak akit felszedsz
utána meséld el hogy hogy reagált 😏
kiakadnak de állítólag mégis élvezik ezt a puritán állatias dolgot a nők.
mocsdék nedvesek lesznek tőle
8/9 anonim válasza:
3 hét után nekem nem volt nagyobb mint 3 nap után. Csak élvezés után a herém belefájdult
9/9 anonim válasza:
ezt is ki kérdezi? :D úristen srácok...
a szex komoly tudomány.. és a nofaptől kezdve a méretekig egészen a nő punciszőréig minden kérdés fent van, csak a külsőségek :D semmi fontos.
szomorú. gondolom a komoly emberek nem járnak ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!