Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag vagy alatti nőnek miért nem elég ez: én 100-150 ezret költök prostira hol így hol úgy van hogy 1 hónap vagy hogy több 2-3 havonta na most ennyit átlag fizuból oldok meg ez miért nem elég családalapításra?
nem mit tudom én milyen nők érdekelnek ha nem olyanok akik családot akarnak de nem lehet a kinézetük miatt jelentsen ez bármit.
Oké szexre a jó pasik is bevállalják őket így vagy úgy de családalapítás kapcsolat már nem igazán lehetséges,persze lehet kivétel miért is ne de nagy átlagban nem ez a helyzet.
Megértem hogy jó pasikra vágynak ők is de komolyan el sem gondolkodnak rajta hogy esélyt adjanak a hozzájuk hasonlónak,oké olvastam itt hogy ha nem vonzódnak egymáshoz akkor nincs mit tenni de csak én vagyok olyan hogy nem zavarna az átlag alatti külső? oké pasi vagyok lehet azt mondani hogy csak lyuk miatt meg csak az kell pláne hogy prostizok és igen el ismerem kell vágyom rá de igazi kapcsolatra vágyom akár családra. Az is lehet mondani hogy ugyan akkor is el járkálnál igen gondolhatják ezt de én meg azt mondom hogy hű lennék.
Értem hogy ez miért rossz de ki akartam írni és ha már akkor kíváncsi vagyok 1-2 válaszra.
Ha van saját lakásod, akkor elég ennyi pénz.Mármint ha van "felesleges" 150 ezred havonta.
Ha a csúnyaság sem zavar, akkor meg nagyon jó, keress csúnya nőt.Havi 2x ő is biztos lefekszik majd veled.
4:
Persze,mert köztudott, hogy a nők ingyen vannak.:/ Randin nem kell rájuk költeni, meg virágot venni. De még így sem garantált a siker.
Àtlag alatti pasiként nagyon nehéz de teszek magamért úgy ahogy. Egyébként nincs mindig ennyi fölösleges pénzem de egyenlőre kisebb lemondàssal lehetőségem van ennyit gyűjteni/költeni ha úgy van.
Csak nem értem hogy adott egy olyan nő aki gyereket akar de àtlag alatti ezért nem lehet vagy csak simàn pàrt akar bàr értem hogy nem akar ő sem ronda pasit nem izgul stb de pl gyereket akàr örökbe is fogadhat vagy mesterséges úton jó génekkel jó pasiktól is lehet. Én kb elfogadnàm a baràti szerepet ha úgy van mehetne jó pasihoz szexelni de velem is kellene néha cserébe kap egy tàrsat aki segìti az éltben mondjuk ez oda vissza lenne. Bàr ez lehet rossz elképzelés magam sem tudom.
Egyébként simàn bele mennék àtlag alatti nővel akàr csak fizetős kapcsolatba is csak ugye nem annyi pénzért.
A lényeg, szexeljen veled is legalább, nem baj, ha megcsal, még az is jobb, mint a fizetős lyuk.
A baj itt az, hogy te valójában tömhető lyukat keresel a nőben, semmi egyebet.
Lehet ez jött le pedig nem
Viszont tudom hogy ronda vagyok eddig csak prosti ölelt meg és a többi elfogadtam hogy nekem ebből kell ki indulnom. Szeretnék szeretni de ha nem lehet akkor nem lehet és el kell indulni valamilyen irànyba bàrmilyen irànyba mert ez a fuzetős sztori nem mehet a végletekig. És nem igaz hogy nincs olyan nő aki làtna valamit az ötletemben nem bennem mert bennem mit làtna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!