Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 embernek 1 hónap ennyire sok?
A múltkor láttam egy beszélgetős műsort, ahol egy férfi azt mondta, hogy a mostani párjával 9 éve vannak együtt, és a kapcsolatuk elején 1 hónapot várt az első szexre, mert a lány nem adta könnyen magát.
Kérdem én: 1 hónap miért ennyire sok? Én nagyon kevésnek tartom, és csak a feleségét minősíti, hogy 1 hónap után már csak úgy odadobta magát.
A férjemmel 1 évet vártunk a szexszel.
Mi 5 hónapot vártunk a párommal, mindketten szüzek voltunk (magyarán Ő 5 hónapot váratott).
DE. Ha arra kerülne a sor, hogy szakítunk és új lány lesz a láthatáron, biztos, sőt, 1000% hogy nem teszem ki magamat mégegyszer ennek.
Fölösleges. Aki ilyen sokat totojázik, az tele van kétségekkel, önbizalomhiánnyal, testképzavarral, szorongással - magyarán agyilag nem egészséges.
Várathatod te az embereket a lyukadért, de valójában mindkettőtöknek ártasz, ugyanis az idő repül és véges. Azon nem gondolkoztál, hogy mi van, ha mégse olyan jó a szex egyikőtöknek? Hogy nem azt kapod, amit vártál? Esetleg a barátod szakít inkább? 1 év az elég hosszú idő, hogy komoly érzelmek alakuljanak ki és jobban fáj, mint pl. 1 hónap után megszakítani a kapcsolatot.
Szóval nem minősíti, hogy meddig vártak, sőt, bölcsebben tették, mint a te logikátlan frigid hozzáállásod.
Én nő vagyok és "önző".
Nekem ugyanis a szex csak akkor jó, ha ismerem és már kedvelem a partnert. Ehhez viszont nekem idő kell.
Felnőttként és elváltként általában 2-3 hónap volt mire szexre kerül a sor. Ennek ellenére utána 8-10 évig tartó kapcsolataim voltak.
Aki ezt nem tudja kivárni, azzal nem egymást keressük, nem kell ezt túlbonyolítani.
Nem vagyok szűz de szerintem erősen túl van tolva :D
Nem volt olyan nagy szám mint ahogy mondják az emberek.
"Lehet nem is jó vele a sex ezért nem akar vele maradni" ez számomra elég fura, hogy ilyen nagy jelentősége van. :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!