Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt azért mondta, mert szeretne egyszerre két farkat?
Kb. 4 hónapja együtt vagyok egy elvált, két lány gyerekes (15 és 17 évesek) 45 éves, szuper csinos anyukával.
Hétvégén voltunk teljesen egyedül először, úgy, hogy szexeltünk, azt már mondta, hogy lovaglás közben tud elélvezni, azt mondta, akkor a csiklóját is hozzám tudja dörzsölni és így megy csak neki.
Lovaglás közben kapott egy egy ujjas ujjazást a fenekébe, miután elélvezett és leszáll rólam, azt mondta, szuper volt, olyan jól feszített farkad.
Én meg rákérdeztem, hogy az ujjam is jól feszítette-e, azt mondta, hogy az is jó volt, de azt alig érezte, nem feszítette.
Ezt azért mondta, mert szeretne egyszerre két farkat, mert az a popóját is feszítené biztos, vagy miért mondhatta?
Hülyeség, egy ilyen után nem kell/szabad neki rontani egy ilyen kérdéssel, hogy akar-e hármast, mert azt találta mondani, hogy az egy ujj nem feszítette a popóját ...
Nők válaszaira is kíváncsi lennék ezek után.
Nyilván az ember eszébe jut egyből, hogy akar még egy farkat??, de nyilván nem lehet ilyet megkérdezni tőle ennyi után.
Egyébként az igaz, hogy a két lánya külsőre belsőre teljesen más, elvileg a volt férj az apa, de én is belegondoltam már, hogy lehet csak az egyiknek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!