Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek összejön idősebb kora ellenére fiatal tini lány és akik őket szidjak azok igazából csak irigyek?
Idősebb mondjuk 30-50 év közötti a lány meg 14-18 éves.
Őket itt vagy támogatják, vagy elmondják minden pedofilnak, elmebetegnek. Köztük sok van aki csak irigy és ugyan úgy élne a lehetőséggel?
Mire lennének irigyek?
Aki ezt mondja az meg túl éretlen ahhoz, hogy elfogadja a másik véleményét.
Attól, hogy te nem érzel gáznak valamit, attól az még lehet gáz.
Pl.vannak munkanélküliek, aki életművésznek tartják magukat, és szerintük csak irigyek rájuk a gályázó robotok. De irigység ide vagy oda, ciki ha valakit 30-40 évesen mások tartanak el.
Ugyanígy az sem normális ha egy nagypapa korú hapsi egy iskolás lánnyal van.
4.
De ha kölcsönösen tetszenek egymásnak, az idősebb fél részéről nincs átverés, ígérgetés, ajándékok stb csak jól szeretnék érezni magukat együtt az miért baj másoknak?
Jól írja a #6-os, nem mindegy az életkor. Tinédzserkorban tombolnak a hormonok átalakul az ember egész teste. Alakítja, próbálgatja a személyiségét. Akár naponta változtatja a véleményét és a kedvelt dolgait. Még nem teljesen felnőtt, már nem is igazán gyerek, és akár egészen szélsőségesen viselkedik. A kamaszok nem hülyék, de sérülékeny időszakban vannak. Baromira nem arra van szükségük, hogy sokkal több élettapasztalattal rendelkező felnőttek kihasználják a szeretetéhségüket, a hormonális túlfűtöttségüket, és belső bizonytalanságaikat. Felőlem mondhatod, hogy kölcsönösen tetszenek egymásnak, meg hogy csak jól akarják érezni magukat, és nincs átverés meg ajándék… de az én tapasztalataim baromira nem ezt támasztják alá. Aki ilyen korú emberrel kezd, az általában élvezi és kihasználja a másik fél tapasztalatlanságát.
Mivel úgy alakult, hogy a törvény megengedi, így ez van és kész, csak ne adjuk már elő, hogy itt két egyforma jogokkal rendelkező ember létesít kapcsolatot
Én is voltam tini de engem 13-14 évesen sem tudott volna ágyba vinni olyan alak aki nekem nem tetszik. Sőt a barátnőim, ismerőseim között sem volt ilyen. Egy normális lány sem fog olyannal aki neki nem jön be, ez egy tévhit, mivel tudná meggyőzni egy idősebb pasi, mikor egy átlag lány saját korosztályából is annyi fiút kaphat amennyit akar.
Lehet akármilyen élettapasztalata vagy ilyesmi. Volt olyan aki viszont együtt volt már akkor is nála sokkal idősebb férfivel, mert egyszerűen ő tetszett meg neki. Ha ez kölcsönön szerintem nincs benne semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!