Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy megy ez szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy ez szex közben?

Figyelt kérdés
Nálatok mi a technikája annak, hogy a nő elélvezzen szex közben akár csiklói vagy hüvelyi úton? Hogy szoktatok szexelni mit csináltok közben hogy sikerüljön?

nov. 26. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
:)
nov. 26. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a csiklót szoktam nyalni.

Van akinek ez is elég van aki mozgatja fel-le a csípőjét közben.

nov. 26. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Aktus előtt csiklóizgatás ujjal
nov. 26. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk első sorban figyelj oda rá és ne interneten olvasott technikákkal próbálkozz!
nov. 26. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
A technika: odafigyelek a páromra, felveszem vele a közös hullámhosszt, figyelem a reakcióit mikor kell erősebben, mikor lágyabban. Teljesen változó, el kell kapni a megfelelő ritmust. Olyan mint a tánc csak itt meztelenül vagy :)
nov. 26. 13:43
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk nincs technika, nem szoktam élvezni.
nov. 26. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csajom csikló izgatást újjal szereti. Akkor spriccel is
nov. 27. 06:47
 8/10 qaí ***** válasza:
55%
Csikloizgatast nem szereti. De ahogy az előttem írták egyenfuggo. Most épp balról jobbra nyaltam ma ki és azt mondta ezt vessem az agyamba mert ez isteni volt ma. El is élvez tőle simán.
dec. 1. 18:49
 9/10 anonim ***** válasza:
51%
Még mindig nincs technika rá, nem értem, miért pontozzák le az őszinteséget.
dec. 12. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek nagyon is egyénfüggő. Én nő vagyok, de tudom, hogy a barátaimnak és partnereimnek is nagyon másféle dolgok jönnek be szexuális téren. A férfi partnereimet is más és más dolgok izgatták, illetve nekem személyesen is sokat változik életem során az, ami bejön éppen. Ezért talán kár nagy általánosításokat tenni, hanem tényleg neked kell figyelmesnek és jónak lenni a kommunikációban, hogy fel tudd az adott partnered igényeit mérni.

Ami azonban mindig jól jön:

- Előjáték, addig ameddig tényleg rendesen fel van izgulva a partner.

- Nem rágörcsölni az orgazmusra. Ha véletlen az egyikőtök korábban megy el, akkor semmi baj, a másik kielégíti valamilyen más módon.

- Többféle póz, metódus, különféle technikák kipróbálása és kombinálása, majd megvitatása hogy mi volt számotokra a legjobb.

dec. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!