Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy ez szex közben?
Én csak a csiklót szoktam nyalni.
Van akinek ez is elég van aki mozgatja fel-le a csípőjét közben.
Egyetértek nagyon is egyénfüggő. Én nő vagyok, de tudom, hogy a barátaimnak és partnereimnek is nagyon másféle dolgok jönnek be szexuális téren. A férfi partnereimet is más és más dolgok izgatták, illetve nekem személyesen is sokat változik életem során az, ami bejön éppen. Ezért talán kár nagy általánosításokat tenni, hanem tényleg neked kell figyelmesnek és jónak lenni a kommunikációban, hogy fel tudd az adott partnered igényeit mérni.
Ami azonban mindig jól jön:
- Előjáték, addig ameddig tényleg rendesen fel van izgulva a partner.
- Nem rágörcsölni az orgazmusra. Ha véletlen az egyikőtök korábban megy el, akkor semmi baj, a másik kielégíti valamilyen más módon.
- Többféle póz, metódus, különféle technikák kipróbálása és kombinálása, majd megvitatása hogy mi volt számotokra a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!