Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt a legkínosabb dolog ami megtörtént veletek szex közben?Rátok nyitottak , vagy elaludt a partneretek?
de nincs olyan hogy puncipuki :DDD az csak cuppogó hang + levegő
ez olyan mint a squirt.. az pisi! gyűjtik ezek a mocskos kiéhezett nők a folyadékot magukba.. majd csinálják csinálják.. és amikor alkalmas az idő a színlelt orgazmusra elengedik a záróizmokat és spricc.. pisi :D
van egy haverom aki erre veri.. imádja ezeket. 1-2 discord oldalra még videót is küld a beteg állat. próbáltam neki mondani hogy " de tesó.. az fúj.. az pisi, nem energia ital ízű.. vagy kakaó, ráadásul végtermék"
"de jó az.. imádom" na jól van :D
Puncipuki akkor szokott lenni nálam, ha előtte sokáig ujjaz, így benn reked némi levegő, ami később, főleg kutya pózban, a farok mozgása által kijön.
Squirtről nem tudok nyilatkozni, szerencsére én nem vagyok squirter (és ezzel el is mondtam, mit gondolok róla). Páromnak volt egy alkalmi partnere régebben, aki tudott ilyet és véletlenül az ő arcára is ment, azt mondja, édeskés ízű és szagú volt, nem hasonlított vizeletre.
Ő árulkodna az adminnak
ez az oldal a kommentekről szól de nem azokról amit te hallani akarsz.
welcome to gyakori
6 sztem ő is squirt lover a válaszából ez jön le
egyébként tuti kamuzott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!