Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok mi volt a legkínosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi volt a legkínosabb dolog ami megtörtént veletek szex közben?Rátok nyitottak , vagy elaludt a partneretek?

Figyelt kérdés
nov. 21. 09:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Amikor piásan szexelne de nem áll fel a farka
nov. 21. 10:21
 2/13 Laylah ***** válasza:
100%
Volt olyan nálam is, hogy piásan szexelt volna, de nem állt fel neki. Olyan is, hogy piásan, mire az előjáték után a konkrét szexre került volna a sor, bealudt. Análszexnél barna folt maradt (csak színeződés, nem darabka). Én a puncipukit is kínosnak érzem, szerencsére a pasiknak általában a fingós témák inkább viccesek, szóval azon nevetünk egy sort (ő azért, mert viccesnek tartja, én kínomban) és túllendülünk rajta.
nov. 21. 10:47
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

de nincs olyan hogy puncipuki :DDD az csak cuppogó hang + levegő

ez olyan mint a squirt.. az pisi! gyűjtik ezek a mocskos kiéhezett nők a folyadékot magukba.. majd csinálják csinálják.. és amikor alkalmas az idő a színlelt orgazmusra elengedik a záróizmokat és spricc.. pisi :D

nov. 21. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:
32%

van egy haverom aki erre veri.. imádja ezeket. 1-2 discord oldalra még videót is küld a beteg állat. próbáltam neki mondani hogy " de tesó.. az fúj.. az pisi, nem energia ital ízű.. vagy kakaó, ráadásul végtermék"

"de jó az.. imádom" na jól van :D

nov. 21. 12:42
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 # 4 mi lenne ha nem az én kérdésem alatt szórakoztatnátok egymást? Persze admin ilyenkor nincs de ha nem ballib kommentet írnék egyből törölve lennék
nov. 21. 12:47
 6/13 Laylah ***** válasza:
90%

Puncipuki akkor szokott lenni nálam, ha előtte sokáig ujjaz, így benn reked némi levegő, ami később, főleg kutya pózban, a farok mozgása által kijön.

Squirtről nem tudok nyilatkozni, szerencsére én nem vagyok squirter (és ezzel el is mondtam, mit gondolok róla). Páromnak volt egy alkalmi partnere régebben, aki tudott ilyet és véletlenül az ő arcára is ment, azt mondja, édeskés ízű és szagú volt, nem hasonlított vizeletre.

nov. 21. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
39%

Ő árulkodna az adminnak

ez az oldal a kommentekről szól de nem azokról amit te hallani akarsz.

welcome to gyakori

nov. 21. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:

6 sztem ő is squirt lover a válaszából ez jön le

egyébként tuti kamuzott :D

nov. 21. 12:54
 9/13 A kérdező kommentje:
# 7 igen a kommentekről ha a tárgyhoz tartozik!
nov. 21. 13:01
 10/13 Laylah ***** válasza:
8., nem bánná, ha én is squirter lennék, de egyébként nem is sajnálja, hogy nem vagyok az. Tetszett neki, de nem lett "fan".
nov. 21. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!