Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép nagy természetes cicikkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nagy természetes cicikkel milyen extra dolgokat lehet csinálni szex közben?

Figyelt kérdés
Az alap dolgokon kivül persze. Normális válaszokat és tippeket kérlek.

nov. 24. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ciciszex
nov. 24. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Én pl szeretem, amikor a csaj van felül és a pofámba van két nagy csöcs.
nov. 24. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Bár lehetne ilyen nőt találni,aki hasonló eredeti mellekkel van megáldva,s szereti,ha kényeztetetik hosszasan,s izgatják a pasik...

Én szingli,hetero(sajnos ezt a mai világban ki kell írni,úgy vettem észre) pasi vagyok,aki imádja a teltebb,husisabb,akár érettebb nőket!

nov. 24. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Például azt játszani a fickón ülve, hogy lóbálja a nő az emlőit a szája, ill. szemei előtt és hosszú ideig nem nyúlhat kézzel hozzá az ürge, - a szájával kell megpróbálnia becserkészni a gyermekélelmező szelepeket.
nov. 24. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
Mi számít neked extrának? Lehet velük pofozgatni, szoptatni őket. Jól fel is lehet pofozni a nagy ciciket. Ha perverzebb vagy akkor lehet gúzsba kötni vissszal csepegteni vagy bimbó szivót rájuk rakni. Csipeszelni, lánccal összekötni őket.
nov. 24. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

2

ilyenben nekem soha nem volt részem :(

soha.. 2 bnőm volt mindkettő vékony. szeretem a fokhagyma popsit de azért megmarkolnék 1 nagy mellet én is

nov. 24. 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Jol nez ki ahogy mozog mikozben punciba dugom :-)
nov. 24. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Még jöhetnek ha majd valakinek eszébe jut valami.
tegnapelőtt 07:18
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Pl ülnék a fotelban, te elémtérdelve szopsz és a széttárt combjaimat simogatják a lengedező melleid, huuu, libabőrös lettem. Régebben volt pontosan így sok sok alkalmam élvezni.
tegnap 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!