Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Azt mennyire szeretitek ha a pasitok, miközben ti négykézláb vagytok nyalja a punc'tokat közben néha áttéved a nyelve a popsitokra?
Figyelt kérdés
nov. 23. 11:49
1/10 anonim válasza:
Én hagyom, nem kérem rá, de ha már csinálja ellazulok és élvezem
3/10 anonim válasza:
A nyalással semmi gond, ha szereti csinálni akkor jöhet, de nem várom el.
4/10 anonim válasza:
Csinálja jól és semmi gond nincs vele, s teljesen egyetértek az #1-essel!
5/10 anonim válasza:
Kényszerből ne csinálja, csak ha akarja.
Akkor viszont nagyon jó. Csak élvezem
7/10 anonim válasza:
hát én biztos hogy nem 😨 maradjon szépen a Spoton az a nyelv
8/10 anonim válasza:
Szeretem, annyira felizgat, hogy utána jöhet is a popsiszex🤤
10/10 anonim válasza:
ezt hívják úgy hogy agymosás
nem jó senkinek se.. de benyeli 99% hogy ez jó :D
nőknek ott semmi sincs az az ürítésre van, + fertőzést okoz ha te ott nyalakodsz. hát próbáljátok ki aztán majd szóljatok az orvos mit mondott.
de nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!