Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szöveggel próbálkozzak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel próbálkozzak ha meglátok egy szép lányt? A csajozás sajnos sosem volt az erősségem,viszont nem nézek ki rosszul.Nem a szerelmet keresem, de a lányok között is vannak akik szintén nem :)

Figyelt kérdés

nov. 25. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

Jó a segged kő kóla ?

Szia cica van gazdád ?

Ezek mind jók. Tuti sikered lesz

nov. 25. 11:31
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha meg van a külső hozzá akkor szinte mindegy, hogy mivel mész oda.
nov. 25. 11:42
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát nem mindegy, akkor is kell egy jo szöveg ha valaki jol néz ki.
nov. 25. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez eléggé helyzet függő, ami jól jön ki egy buliban, az kevésbé jól egy buszmegállóban, boltban vagy munkahelyen.
nov. 25. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bro' nincs tutiszöveg ami mindig minden nőnél beválik! S az első mondat csak az első mondat - utána még nagyon sok-sok-sok mondatod el kell mondanod (kommunikálnod) ha befutó akarsz lenni. Akár szép, akár átlagos, akár nem helyes a csaj.

Ne tuti szöveggel készülj, hanem egyszerűen köszönj, szólítsd meg és kezdj társalogni. Az hogy mi az első pár mondat meg szitufüggő. Ja és ne egyből megdugni akard, hanem először megismerni, kommunikálni.

nov. 25. 13:19
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Valami poénos fa.zság kell!

Én a múltkor, pl azzal szedtem fel egy dohányboltos csajt éjjel, hogy pont nézte a megasztárt, és kérdeztem, hogy neked nem bassza a füled ez a sok hamis hang, mert nekem zenészként rohadt bántó.

Elkezdtünk dumálni, reggel már nálam volt....

A múltkor a virágos csajnak is csak elkezdtem ilyen parasztos baromságokat lökni, hogy csináljad màr gyorsabban, te is jönnél már haza, meg 5000-be férjen bele ( nem fért) de akkor is csak 5-öt adtam, meg 2000-ret mondtam borravaló.

Stb stb stb....

Fa.zságok, poénosan, nem bunkón elsütve, bejönnek am

36/F

nov. 25. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy jogos amit a 6-os ír, de csak akkor ha valóban laza és humoros vagy. Nem szeretik, ha valaki egy sótlan f@sz. :D
nov. 25. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Ja, ja a sótlan, "uncsi" pasi, az uncsi.

Ezért is a dumagépek csajoznak jól, aki csak megáll a sarokban sose tűnik fel.

nov. 25. 13:55
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

" úgy lennék a vibrátorod..."

Volt már, hogy bejött 😂

nov. 25. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
23%
Kinyalnálak mint a babosfazekat
nov. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!