Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas csávók miért vannak sokszor lepukkanva, ha gyúrnak, borotválkoznak, napoznak, gyakrabban járnak fodrászhoz nem szexel velük többet a feleségük?
Az én férjem pl nagyon sokat dolgozik (heti 6-7 nap). Én a gyerekkel vagyok itthon + fősuli. A háztartást közösen vezetjük. Nagyon kevés energiánk magunkra és egymásra is.
Ő kicsit úgy van vele, hogy már megfogtuk egymást és jó ez így is. Engem nem zavar, ha nincs mindig rendbe a haja vagy a szakálla. Nem a külseje miatt szeretem. :)
4# nagyon szerencsés a párod, hogy megtalált, remélem még sokáig együtt lesztek!
Azt hiszem, ezt hivjuk feltétel nélküli szeretetnek!😘
Oké ajnározzátok csak, de én akkor se lennék ilyen megalkuvó kapcsolatban. Nyilván mamamaci nem szexel heti többször.
Szerintem a lepukkantságon kívül nagyon sokat számít milyen a pasi az ágyban. Én meg tudom érteni a nőket is. Előbb-utóbb kevés lesz az nekik a szexért cserébe, hogy kedves, igyekszik... hozott virágot és ígér fűt fát
Hetero férfi
Mert az a majomkodás, feszítés meg hogy kirakat bábu legyen az ember az csak tini korban van meg.
AZtán jön majd a kötelesség, a munka , a család fenntartás és millió egyéb dolog.
Ha egy házasságban nem szexszel az asszony, az a legkevésbé azért van, mert nincs kib@szva a tircepsz és nincs feketére festett élére nyírt arab bohócszakáll.
A házas ember melózik. Örül, ha fingani van ideje, nem barnítózni, mert barbershopos semmirekellőkkel spanolni. Amelyik nő emiatt nem kívánja a férjét, annak a fejével van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!