Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ,vagy sem ,hogy mióta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ,vagy sem ,hogy mióta megszültem, egyszerűen nem érzek szükségét annak, hogy borotvàlkozzak ott ,alul?

Figyelt kérdés

Régen kínosan ügyeltem rá, hogy azért hetente kétszer minimum leszedjem intim területről a szőrt. Bár nem sok, nem is sötét, mégis nagyon zavart. Még terhesség alatt nagy hassal is megoldottam, de mióta megszültem, bár lenne rá időm, valahogy nem is érdekel, hogy most mennyire szőrös ott lent. A férjemet nem zavarja, bár pár hetente előfordul, hogy leborotválom, ami nyilván ugyanolyan komfortos, mint annak előtte, de így sem érzek magam kényelmetlenül,nehogy szőrös. Aztán majd nyáron meglátjuk mennyire lesz meleg a szőr, akkor biztosan leszedem.

De mondom, majdnem szőke és nagyon hát ritka a szőr, hosszúra sem nő meg, szóval nem dzsungel van ott, na meg azért a bikini vonalat most is leszedem.

jún. 16. 08:40
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bocsi a telefon itt-ott átírta.
jún. 16. 08:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, kicsit sem.
jún. 16. 08:42
 3/21 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Nem látok ebben semmilyen problémát. Ha neked/nektek így kényelmes akkor nem gáz. Más random emberek véleményével meg nem kell foglalkozni.
jún. 16. 08:47
 4/21 anonim ***** válasza:
43%
A szőr nem meleg, nem izzad jobban ott, pont úgy mint a haj.
jún. 16. 08:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jún. 16. 08:54
 6/21 anonim ***** válasza:
66%
Ez a természetes, a borotvalkozast csak a multi cégek talaltak ki mert óriási bevétel a szőrtelenítő eszkozok és termékek eladasa először jött a női lab aztán nemi szerv aztán férfiaknál is stb és szépen megtanítják az embereknek hogy ez a divatos csináljátok: magazinok filmek megalázó kampányok ők meg sok milliárd dollárt kereenek vele
jún. 16. 08:54
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
dehogy gáz!
jún. 16. 09:03
 8/21 anonim válasza:
100%
Teljesen rendben van így is.
jún. 16. 10:11
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem amig ápolt, pontosabban tiszta, oly mindegy hogy szőrös vagy trimert, borotvált.
jún. 16. 10:16
 10/21 anonim ***** válasza:
73%

Megkérdezhetem, hány éves vagy?

Amúgy gratulálok!

jún. 16. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!