Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, mi a reakció, ha a férjetek váratlanul a combotokat végigsimítja, "ott" is? Minden feleség ignorálja/utálja ezt, vagy csak az én feleségem?
Figyelt kérdés
nov. 24. 15:58
11/17 anonim válasza:
Köszönöm
Nálunk más gondok vannak 🫣
12/17 anonim válasza:
4. az kemény volt, de valszeg sajna igaz
14/17 anonim válasza:
A gyerek nevelés. Nem értünk egyet.
15/17 anonim válasza:
Oh. Értem. Sajnos igen, az sok vitát tud szülni. Nekünk is gond volt vele.
16/17 A kérdező kommentje:
Otthon szoktam max ilyet csinálni, és azért nem olyan full váratlanul, pl. fekszünk egymás mellett a kanapén, vagy ilyesmi.
Nem azt várom h akkor ugorjon egyből és szexeljünk, azon se lepődök meg ha nincs kedve... de ha 10-ből egyszer bejönne, már azt mondanám oké. De hogy 10-ből 10-szer csak elhúzza a lábát és még meg is haragszik rám emiatt
Egyébként szoktunk szexelni de csak akkor ha tökéletes hangulata van, amihez bolygóegyüttállás kell. Vagy ha nagyon nagyon teperek akkor egy óra előjátékkal lehet fel tudom izgatni. Mondjuk úgy, havonta 2-3x van szex.
Szeretője nincs, legalábbis nagyon meglepődnék ha lenne, de nem hiszem hogy innen ered a gond
nov. 24. 23:37
17/17 anonim válasza:
#16 a gond onnan ered főként, hogy te ezt a fagyasztott kórót elvetted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!