Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gondolja így?
Nagyon izgató számomra hogy másik nővel szexeljen a feleségem.
Nagyon szívesen nézném, akár persze be is szállnék.
De izgató még hogy ketten kényeztessük másik nővel vagy pasival.
Ez nagyon beteg, van ezzel más is így?
Érdekes és egyben megosztó téma ez az emberek körében.
Mi kerestünk magunk mellé férfi beszállót, de érdekes volt, hogy sokaknak régi nagy vágya egy hármas szex. Sok férfi esetében kiderült a párja mellett kalandozik, de nem azért mert a párja nem szeretné. Hanem ő nem akarja együtt látni a párját más férfival, de az egyén maga pedig beszáll másokhoz a vágyai megélése miatt.
Kisebb százalék az ahol a nő nem akarja és zárkózik el a többestől. Ezért keresnek partnert.
De nagyon sokan vannak kik vágynak rá illetve érdekli őket, de sajnos a társadalmi nyomás és a másoknak való megfelelés miatt nem merik megélni a dolgot.
3-as
"De izgató még hogy ketten kényeztessük másik nővel vagy pasival."
Egy exem mindenáron akart egy ilyen helyzetet és végül rá is beszélt egy hármasra, ahol a haverjával előbb kettesben csináltuk volna, aztán persze beszállt ő is.
Egy darabig nem tudtam mi volt jó ebben neki, de aztán mikor kérte, hogy akkor most én hozzak egy lányt harmadiknak rájöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!