Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is gondolja így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is gondolja így?

Figyelt kérdés

Nagyon izgató számomra hogy másik nővel szexeljen a feleségem.

Nagyon szívesen nézném, akár persze be is szállnék.

De izgató még hogy ketten kényeztessük másik nővel vagy pasival.

Ez nagyon beteg, van ezzel más is így?

nov. 17. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
sok embernek vannak ilyen vagyai . en sose fogom megerteni hogy miert jo nezni ha valaki dugja a csajom . de sokan vannak igy vele
nov. 17. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt téma. De sosem valósítottuk meg. Túl birtoklóak vagyunk egymással szemben ehhez, hogy végignézzük, hogy a másik mást élvez.
nov. 17. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
1. Mondjuk a kérdező nem azt akarja, hogy megdugja vki a feleségét, hanem elnézne két nőt egymással játszani meg lenne két nővel. Több pasinak is vágyálom az ilyesmi
nov. 17. 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolatban már én is eljátszottam vele, hogy milyen lenne ha a feleségem mondjuk a haverommal szexelne vagy egy idegennel, esetleg egy nővel kényeztetnék egymást. Elméleti szinten nagyon izgató és tetszik de nem hiszem hogy lenne ennél tovább
nov. 18. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Érdekes és egyben megosztó téma ez az emberek körében.

Mi kerestünk magunk mellé férfi beszállót, de érdekes volt, hogy sokaknak régi nagy vágya egy hármas szex. Sok férfi esetében kiderült a párja mellett kalandozik, de nem azért mert a párja nem szeretné. Hanem ő nem akarja együtt látni a párját más férfival, de az egyén maga pedig beszáll másokhoz a vágyai megélése miatt.

Kisebb százalék az ahol a nő nem akarja és zárkózik el a többestől. Ezért keresnek partnert.

De nagyon sokan vannak kik vágynak rá illetve érdekli őket, de sajnos a társadalmi nyomás és a másoknak való megfelelés miatt nem merik megélni a dolgot.

dec. 17. 03:47
 6/7 anonim ***** válasza:

3-as

"De izgató még hogy ketten kényeztessük másik nővel vagy pasival."

dec. 17. 06:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy exem mindenáron akart egy ilyen helyzetet és végül rá is beszélt egy hármasra, ahol a haverjával előbb kettesben csináltuk volna, aztán persze beszállt ő is.

Egy darabig nem tudtam mi volt jó ebben neki, de aztán mikor kérte, hogy akkor most én hozzak egy lányt harmadiknak rájöttem.

dec. 17. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!