Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet egy punci csúnya?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy punci csúnya?

Figyelt kérdés

Szerintem minden punci szép! A csupasz a fazon, a szűk a tágabb. Meg a szeméremajkak meg a csikló milyenségén sem múlik, egyszerűen szép a maga módján mindenkié, akinek van!

Nem is tudom hogy lehet arra a csodára, ami nekünk férfiaknak a legnagyobb testi örömöt okozza, meg egyáltalán ahol az élet kezdődik, azt mondani, hogy csúnya. 🙁

nov. 23. 22:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem annyi vagyok, kicsit több, és voltam is már nővel, nem is egy-kettővel, és minden punci tetszett eddig, és nem találok olyan okot, amiért ne tetszene.
nov. 23. 23:38
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés olvasása közben azt gondoltam, nőként fogok válaszolni, az enyémmel kapcsolatban. Aztán a válaszok eltérített ék a szándékomtól. Megtartom magamnak.
nov. 24. 00:56
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Van csúnya..ha szerintetek nincs, nem láttatok még eleget 😀 En 100on túl vagyok, a tényleg nagyon széptől az atlagoson át lattam kifejezetten taszítókat is. De mondok egy példát: teljesen szőrrel fedett, nem tervezett menstruacios vertol osszeragadt szőrszalak ami csíkot húz a tiszta lepedődre. Jo etvagyat hozza
nov. 24. 01:04
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Legszebb a pina

Nincs olyan hogy csúnya

nov. 24. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!