Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet egy punci csúnya?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy punci csúnya?

Figyelt kérdés

Szerintem minden punci szép! A csupasz a fazon, a szűk a tágabb. Meg a szeméremajkak meg a csikló milyenségén sem múlik, egyszerűen szép a maga módján mindenkié, akinek van!

Nem is tudom hogy lehet arra a csodára, ami nekünk férfiaknak a legnagyobb testi örömöt okozza, meg egyáltalán ahol az élet kezdődik, azt mondani, hogy csúnya. 🙁

tegnap 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Pénisz se lehet akkor csúnya ?
tegnap 22:15
 2/12 VadApuci ***** válasza:
87%
nézd meg egy 80 éves néniét, és tedd fel magadnak újra a kérdést ;)
tegnap 22:17
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es

Azt nem tudhatom, eleve nem lány vagyok, és másét nem is nézegetem, nem tudom mik a különbségek köztük. 🤣

tegnap 22:18
 4/12 cinderella_ ***** válasza:
61%

De, a pénisz lehet csúnya. Ellenben a puncival, ami valóban csodás. 🤭

tegnap 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Így van és minden ember szép csak van aki sokaknak nem jön be. 😅😅
tegnap 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki vagy te? Muffaló Bill?
tegnap 22:58
 7/12 A kérdező kommentje:

6-os

Csupán csak egy olyan fiatal egyedülálló srác, aki még nem utálja a nőket, és ítéli el őket csak a külsőségek miatt.

tegnap 23:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Oké, értem én, de a punci csak egy része a külsőségeknek. Amúgy meg nekem csak az tünt fel, hogy olyan mintha piedesztára emelnèd a puncit.
tegnap 23:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
4. Te leszbi vagy?
tegnap 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Max 22-23 éves lehetsz, aki még isteníti a nőket. Talán szűz is vagy. Nyugi, majd elmúlik
tegnap 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!