Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon csúnya a saláta punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya a saláta punci?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen van és nagyon utálom, jövő hónapban lenne kisajakplasztikám de egy kicsit félek tőle. Néha kényelmetlen, de leginkább esztétikailag zavar.

A barátomat nem zavarja, de mégis úgy érzem, hogy szinte senki nem ezt preferálja, maximum azt mondja, hogy nem zavaró, vagy hogy ha oda kerül a sor, akkor nem ez fogja érdekelni. De ez mégis azt jelenti, hogy hát annyira nem jó, de annyira nem nagy ügy. Hiszen különben azt mondanák, hogy pont ez a szép, nem azt, hogy akkor már úgyis mindegy a férfiaknak, csak szex legyen belőle. Emiatt nagyon szégyenlem, meg úgy érzem, hogy ezzel kb. csalódást okozok valakinek. A barátom sem azt mondta, hogy nehogy megműttessem mert neki így tetszik, hanem hogy azt csináljam, ami engem boldoggá tesz. De úgy érzem, hogy ha annyira jó lenne most, akkor mégis megpróbált volna talán lebeszélni róla.

Nem volt túl sok szexuális partnerem eddig, de az egyikük direkt foglalkozott vele, és ez egyáltalán nem esett jól, egyáltalán zavart, hogy megfogta.

A másik meg, ha ez tényleg nem egy negatívum, akkor hogy lehet, hogy ilyen oldalakon [link] a legnépszerűbb posztok mégis azt mutatják, hogy a legtöbb férfinak nem ez tetszik?

2020. okt. 23. 18:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%

Miért lenne csúnya?

20/f

2020. okt. 23. 18:49
 2/31 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván szebb a sima punci, de a plasztika több, mint felesleges.
2020. okt. 23. 18:50
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj a saláta puncival. Viszont mivel téged zavar, így teljesen mindegy, hogy ki mit mond:) 23f
2020. okt. 23. 18:50
 4/31 anonim ***** válasza:
85%
Ha szép lány a gazdája, akkor mindegy csak... 😋✌🏻
2020. okt. 23. 18:52
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is az van de tetszett még eddig mindenkinek aki látta.
2020. okt. 23. 18:53
 6/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem szép.
2020. okt. 23. 18:54
 7/31 A kérdező kommentje:

#1 Mert nagyon sok embertől hallottam már ilyen kommenteket. Nem a sajátomra, de mégis. Amikor pedig megnézed, hogy mit tartanak ideálisnak, akkor elég nyilvánvaló, hogy nem ezt. Olyan műtétet senki nem akar, amivel ilyenre alakítanák, még ha lenne is rá lehetőség. Ellenben a kisajakplasztika népszerű.

Ja igen, és egyszer valaki megkérdezte, hogy nekem azért ilyen-e, mert kiskoromban megerőszakoltak? Persze azt nem értem, hogy ennyire ostoba hogyan lehet valaki, de mégis rosszul esett.

8/31 anonim ***** válasza:
100%

nekem az van. bar nem extremen kilógó,nem zavar, nem dörzsölődik stb. inkább mint egy kis pillango szarnyai,ugy neznek ki😁😄

soha nem volt rá panasz, sőt. nagyon imádták kényeztetni:)

de nyilvan az a fontos hogy magadnak megfelelj

9/31 A kérdező kommentje:

>Nyilván szebb a sima punci, de a plasztika több, mint felesleges.

>Ha szép lány a gazdája, akkor mindegy csak...

Szerintem pont ez a probléma. Ez a 'nem a legjobb, de nem deal-breaker' hozzáállás.

2020. okt. 23. 18:56
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

A természetest szeretem na meg izgató is látni ahogy lógnak 😁

2020. okt. 23. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!