Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon csúnya a saláta punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya a saláta punci?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen van és nagyon utálom, jövő hónapban lenne kisajakplasztikám de egy kicsit félek tőle. Néha kényelmetlen, de leginkább esztétikailag zavar.

A barátomat nem zavarja, de mégis úgy érzem, hogy szinte senki nem ezt preferálja, maximum azt mondja, hogy nem zavaró, vagy hogy ha oda kerül a sor, akkor nem ez fogja érdekelni. De ez mégis azt jelenti, hogy hát annyira nem jó, de annyira nem nagy ügy. Hiszen különben azt mondanák, hogy pont ez a szép, nem azt, hogy akkor már úgyis mindegy a férfiaknak, csak szex legyen belőle. Emiatt nagyon szégyenlem, meg úgy érzem, hogy ezzel kb. csalódást okozok valakinek. A barátom sem azt mondta, hogy nehogy megműttessem mert neki így tetszik, hanem hogy azt csináljam, ami engem boldoggá tesz. De úgy érzem, hogy ha annyira jó lenne most, akkor mégis megpróbált volna talán lebeszélni róla.

Nem volt túl sok szexuális partnerem eddig, de az egyikük direkt foglalkozott vele, és ez egyáltalán nem esett jól, egyáltalán zavart, hogy megfogta.

A másik meg, ha ez tényleg nem egy negatívum, akkor hogy lehet, hogy ilyen oldalakon [link] a legnépszerűbb posztok mégis azt mutatják, hogy a legtöbb férfinak nem ez tetszik?

2020. okt. 23. 18:48
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó az! Én nem voltam még nővel, de olyat szeretnék. Akinek saláta van!😉
2021. aug. 4. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!