Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet egy kerekesszékes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy kerekesszékes nővel szeretkezni, hogy ő is élvezze?

Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon ismerkedtem meg a kérdéses hölggyel. Nagyon csinos és vonzó, művelt és kedves, de egy autobaleset miatt néhány éve deréktől lefelé lebénult és kerekesszékbe kényszerült. Ez nem riasztott el, meg akartam ismerni. Találkoztunk és hamar megvolt köztünk a kémia. Azóta több randin is túlvagyunk, ölelkezünk, smárolunk, viszont érezzük, hogy szeretnénk komolyabb alapokra helyezni a kapcsolatunk. Nekem viszont nincs semmi tapasztalatom abban, hogy szeretkezzek egy mozgássérült nővel, úgy, hogy ő is élvezze és ne érezze magát annyira kiszolgáltatottnak. Azt akarom, hogy neki is csodás legyen az első közös szexünk, de nem tudom hogyan álljak hozzá. Örülnék, ha kerekesszékes hölgyek válaszolnának, nekik mi esik jól szex közben. Bocsi, ha kicsit bárgyú voltam, de elég hülyén érzem magam. :)

nov. 23. 03:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nektek kellene megbeszélni/megtapasztalni. Mondjuk úgy, hogy valamelyikőtöknél, nyugodt körülmények közt együtt vagytok (pl. egy közös nap utáni együttalvós éjszaka), és ha mindketten ráhangolódtatok, akkor szép lassan, fokozatosan haladtok/haladsz. Simogasd, csókolgasd végig a testét, és tapasztalod majd, hogy mit, hol, mennyire érez/szeret.

Lehet, hogy feszült lesz, viszont ha szereted őt és tényleg jót akarsz neki, akkor úgyis gyengéd leszel vele, és érezni fogja, hogy nincs oka aggódni.

Aztán az is lehet, hogy nem lesz gátlásos, és tulajdonképpen csak a mozgásokkal, pózok által lesz némi korlát a szexben. De én elsőre tuti nem a behatolást tűzném ki célul. Szerintem itt mindkettőtöknek le kell vetkőzni több-kevesebb gátlást, hiszen nem egy "szokásos, átlagos" aktus vár rátok.

A türelem és az őszinte kommunikáció az, ami segíteni fog nektek. De ha ezek megvannak, biztosan jól fogjátok érezni magatokat és egymást. ;)

nov. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!