Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy kerekesszékes nővel szeretkezni, hogy ő is élvezze?
Szerintem ezt nektek kellene megbeszélni/megtapasztalni. Mondjuk úgy, hogy valamelyikőtöknél, nyugodt körülmények közt együtt vagytok (pl. egy közös nap utáni együttalvós éjszaka), és ha mindketten ráhangolódtatok, akkor szép lassan, fokozatosan haladtok/haladsz. Simogasd, csókolgasd végig a testét, és tapasztalod majd, hogy mit, hol, mennyire érez/szeret.
Lehet, hogy feszült lesz, viszont ha szereted őt és tényleg jót akarsz neki, akkor úgyis gyengéd leszel vele, és érezni fogja, hogy nincs oka aggódni.
Aztán az is lehet, hogy nem lesz gátlásos, és tulajdonképpen csak a mozgásokkal, pózok által lesz némi korlát a szexben. De én elsőre tuti nem a behatolást tűzném ki célul. Szerintem itt mindkettőtöknek le kell vetkőzni több-kevesebb gátlást, hiszen nem egy "szokásos, átlagos" aktus vár rátok.
A türelem és az őszinte kommunikáció az, ami segíteni fog nektek. De ha ezek megvannak, biztosan jól fogjátok érezni magatokat és egymást. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!