Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet egy kerekesszékes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy kerekesszékes nővel szeretkezni, hogy ő is élvezze?

Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon ismerkedtem meg a kérdéses hölggyel. Nagyon csinos és vonzó, művelt és kedves, de egy autobaleset miatt néhány éve deréktől lefelé lebénult és kerekesszékbe kényszerült. Ez nem riasztott el, meg akartam ismerni. Találkoztunk és hamar megvolt köztünk a kémia. Azóta több randin is túlvagyunk, ölelkezünk, smárolunk, viszont érezzük, hogy szeretnénk komolyabb alapokra helyezni a kapcsolatunk. Nekem viszont nincs semmi tapasztalatom abban, hogy szeretkezzek egy mozgássérült nővel, úgy, hogy ő is élvezze és ne érezze magát annyira kiszolgáltatottnak. Azt akarom, hogy neki is csodás legyen az első közös szexünk, de nem tudom hogyan álljak hozzá. Örülnék, ha kerekesszékes hölgyek válaszolnának, nekik mi esik jól szex közben. Bocsi, ha kicsit bárgyú voltam, de elég hülyén érzem magam. :)

nov. 23. 03:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem itt első körben azt kéne tisztázni, hogy milyen mértékű a bénulása. Tehát hogy pl. csak gyenge, és mozgatni képtelen a lábait olyan mértekben, hogy felálljon, vagy totál érzéketlen is, és érezni sem érez semmit, illetve hogy ez pontosan eddig tart. Az sem kizárt, hogy már a hüvelye tájékán is érzéketlen, és gyakorlatilag mindegy kit csinálsz vele, mert érezni sem fogja.

Ha viszont nem teljesen érzéketlen azon a környéken, akkor szerintem szimplán csak annyi, hogy neked kell aktívnak lenned, és a lábait is pakolászni…

nov. 23. 05:49
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

nem irigyellek, biztos szőrös is oda lent és nem éppen tiszta lehet...

ki kell venni a székből, ágyra fektetni és oldalról dugni aztán missziben

nov. 23. 06:52
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

#2 Nem a kezei a bénák, hogy ne tudjon borotválkozni, ha akar… -.-

Szóval nem értem mi indokolja a “biztos” kifejezést ebben a mondatban.

nov. 23. 06:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Szokta csinalni magának?
nov. 23. 07:02
 5/11 anonim ***** válasza:
8%
3as az ok hogy nem a kezei bénák na de akkor is szerinted ha nem tud állni, guggolni, akkor hogy a fenébe borotválja le magát nagy okos? néha kicsit gondolkozz tovább is
nov. 23. 07:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Mikor szexelt utoljara?
nov. 23. 07:09
 7/11 anonim ***** válasza:
19%
Tegye össze a két kezét, hogy egyáltalán szóba áll vele férfi.
nov. 23. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha nem tudja megdugni akkor hamar szakitas lesz belole
nov. 23. 07:40
 9/11 anonim ***** válasza:
8%

Ha érzéketlen lent, akkor csak használd szopás, szopatásra 😊

Élvezni fogja azt is.

nov. 23. 08:24
 10/11 A kérdező kommentje:
Állítása szerint csak a lábaival van a gond, de azok teljesen mozgásképtelenek.
nov. 23. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!