Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerincvelősérült, kerekesszékes férfiként van esélyem komoly párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Le vagyok bénulva, de dolgozom, vannak ápolóim is. Szexre nem vagyok képes sajnos. 50 feletti aszex partnert keresek aki el tudja fogadni ès tisztában van a korlátokkal. Én 40+ os vagyokszept. 2. 19:53
1/3 anonim válasza:
Biztosan meg fogod találni a párodat! Én drukkolok, hogy sikerüljön!
2/3 anonim válasza:
A legnagyobb jóindulattal kérdezem, hogy esetleg másik kerekesszékessel nem probáltál ismerkedni? Vagy ha lenne lehetőséged rá, ismerkednél?
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen ismerkedek kerekesszékes férfiakkal is termèszetesen, illetve akármilyen fogyatékossággal élőkkel is. Ezt így külön nem hangsúlyoztam ki, mert nagyon kevesen vannak melegek közöttük.
szept. 3. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!