Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, bennetek néha nincs ez az érzés, ha egy nő visszautasít?
Ha már szexre kerül a sor, de a nő visszautasít valamilyen okból, vagy húzza az agyatokat, nincs bennetek az az érzés, hogy ő úgyis gyengébb, akár nem is kell a beleegyezése?
(Persze előfordulhat, hogy a nő valamilyen sportot űz és erősebb, akár valamilyen küzdősportot stb, de azért az általános szerintem még mindig az, hogy a férfi erősebb egy nőnél).
Mennyire tart vissza titeket a törvény és mennyire az, hogy nem akarjátok a másikat bántani?
Szeretném leszögezni, hogy a kérdésem egyszerűen kíváncsiságból írodott ki, NEM vagyok férfigyűlölő. Egyszerűen eszembe jutott, hogy mennyiszer jut eszetekbe az erőtöket használni és ha nem teszitek, miért nem. A törvény miatt vagy az erkölcsi rendszeretek miatt.
Nem a törvény miatt, én ilyet nem tennék.
Ha nem akkor nem én értek a szóból.
Nem nincs bennem ilyen
Tiszteletbe tartom a döntését
Nem a törvény tart vissza, hanem a józan eszem és az elveim. Egyrészt nem akarnék úgy lenni valakivel, hogy számára az "kényszer" másrészt meg eszembe se jutna olyan, hogy a erőszakkal vegyem rá és ezzel tönkretegyem őt.
Az igazából teljesen mindegy, hogy esik amikor elutasítanak, ezt el kell viselni és tiszteletbe kell tartani. Aki megerőszakolja a másikat vagy ráerőlteti a szexet az nem férfi, hanem egy undorító féreg.
Hat abból kiindulva hogy hány “férfi” ért már hozzam akaratom ellenére, váratlanul, rengeteg megtenné, főleg olyan nővel akit nem kaphat meg vagy amilyen szintűre nincs pénze….
Aki egy buliban hajlandó megfogni egy idegen no feneket a semmiből, vagy megpróbálja váratlanul megcsokolni az bármire képes
Itt vagyok 48 évesen és arra is képtelen vagyok, hogy egy nem közeli kapcsolatban lévő nő vállára tegyem a kezem beszélgetéskor :) Szóval nem, soha nincs ilyen érzés a nőkkel szemben általános helyzetben.
De ha jól sejtem a kérdés főleg arra vonatkozik amikor már elindul a testiség de a nő visszakozik. Itt azért határozottan meg kell különböztetni két esetet. Az egyik amikor a nő nem-et mond. Az akkor és ott egyértelmű, azonnal engedni kell. A másik eset viszont amikor a nő inkább csak kéreti magát vagy húzza az agyam... netán elvárja, de nem bánja, hogy ne ő döntsön hanem én lökjem a helyzetbe :) Ooo... hát akkor simán!
De azért könyörgöm aki a két esetet nem tudja vagy nem akarja tudni megkülönböztetni az inkább álljon le.
Egy nő sosem utasít vissza egy férfit.
Max a férfi utasítja vissza a nőt, ha nem ápolt eléggé vagy ilyesmi..
Soha meg nem fordulna a fejemben ilyesmi. És nem csak azért, mert büntetik, hanem mert saját magamnak nem tudnék elszámolni azzal, hogy szándékosan olyat tettem - kihasználva a másik fél kiszolgáltatottságát -, amit ő nem akart.
Ha húzza az agyam, és tényleg nem arról van szó, hogy csak a vágy fokozása végett játszik előtte egy picit, de ő is akarja, akkor tudomásul veszem és hagyom. Viszont utána már ne keressen, mert én sem fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!