Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalan a haragom?
Adott egy kialakuló kapcsolat.
Több éve ismerjük egymást, korábban munkatársak voltunk.
Tavasz óta randizgatunk,-viszont csak mostanában kezdem azt érezni hogy elmélyül lassan ez a dolog.
Egyre gyakrabban járunk egymáshoz, már ott is alszunk.
Nem egyszer, nem kétszer. Ez idő alatt egyszer volt előjáték, amiből nem lett szex, tehát voltaképpen még enyhén türelmes is, mert tudom hogy nem vagyok könnyű eset...
Viszont tegnap este, történt valami. Én nála aludtam.
Úgy volt hogy filmezünk, amit el is indítottunk, de annyira álmos voltam hogy éreztem le esik a fejem. Egy idő után nem volt kényelmes és fogtam a párnámat, és hogy a filmet is lássam megfordultam az ágyon. Tehát hason feküdtem, a talpam volt felé...
Félkómásan vagy talán el is pilledhettem de arra ébredek hogy elhúzza a bugyim, tenyér letamaszt a popsin.. Hüvelyujj mocorog a puncimnal.. Popsimnal.. Simogat...
Mérges lettem. Nem tudom én reagáltam túl vagy minden férfi így tett volna.. Bugyiba aludtam.. Még egy póló volt rajtam.
Most mondjátok meg ha én vagyok a hü. Lye vagy ő a pofatlan.
Én is ezt tettem volna!
😎😜
Kicsit túl reagáltad, elég lett volna annyit mondanod, hogy de naaaa....
Ne haragudj, most fáradt vagyok ehhez.
Ennyi, és no feszkó
A nemi szervét fogdosta, a lány beleegyezése nélkül. Azért az szerintem annyira nem helyes...
Ettől függetlenül ez a tempó tényleg rohadt lassú. Hány évesek vagytok? Nem csoda, hogy ki van éhezve, de ez nem jogosítja fel őt arra, hogy azt csináljon veled, amit akarjon.
Bár tudom, le leszek pontozva emiatt a véleményem miatt, mivel a férfiak pont az ellenkezőjét gondolják: azt csinálhat veled, amit akar, hiszen te csak egy nő vagy.
"felhívás keringőre"
Keringőzni ébren szoktak. Álmában csak akkor, ha előre megengedi.
Amúgy nekem volt olyan barátnőm, aki engedte, és úgy nem akkora élmény. Nem nedvesedik például.
"enyhén türelmes is"
ENYHÉN???
Háromnegyed éve randiztok! Nem azt mondom, hogy már a gyereknek kéne jönni, de azért mégis, mit gondolsz?
Meddig fogja ezt még ő bírni?
És nem is az a legnagyobb gond, hogy még nem volt szex. Hanem az, hogy előrehaladás se nagyon volt.
Ha már ilyen régóta jártok, az a minimum, hogy már látott meztelenül, simogatott, kényes helyeken is, és már te is kezdeményezel. Ha mást nem, legalább kapd le a felsőt, és fektesd őt az öledbe!
Vagy pedig hogyan gondolod?
Vagy még nem vagy 16? Akkor korán kezdtél dolgozni...
A haragod jogos de nem tisztességes. Az ő viselkedése viszont se nem jogos se nem tisztességes.
A fap.nákat kidobni kell, nem megerőszakolni. Már ha elég okos az ember és nem veszi el feleségül :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!