Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogtalan a haragom?
Adott egy kialakuló kapcsolat.
Több éve ismerjük egymást, korábban munkatársak voltunk.
Tavasz óta randizgatunk,-viszont csak mostanában kezdem azt érezni hogy elmélyül lassan ez a dolog.
Egyre gyakrabban járunk egymáshoz, már ott is alszunk.
Nem egyszer, nem kétszer. Ez idő alatt egyszer volt előjáték, amiből nem lett szex, tehát voltaképpen még enyhén türelmes is, mert tudom hogy nem vagyok könnyű eset...
Viszont tegnap este, történt valami. Én nála aludtam.
Úgy volt hogy filmezünk, amit el is indítottunk, de annyira álmos voltam hogy éreztem le esik a fejem. Egy idő után nem volt kényelmes és fogtam a párnámat, és hogy a filmet is lássam megfordultam az ágyon. Tehát hason feküdtem, a talpam volt felé...
Félkómásan vagy talán el is pilledhettem de arra ébredek hogy elhúzza a bugyim, tenyér letamaszt a popsin.. Hüvelyujj mocorog a puncimnal.. Popsimnal.. Simogat...
Mérges lettem. Nem tudom én reagáltam túl vagy minden férfi így tett volna.. Bugyiba aludtam.. Még egy póló volt rajtam.
Most mondjátok meg ha én vagyok a hü. Lye vagy ő a pofatlan.
Jogosan, mivel a beleegyezésed nélkül ért hozzád ez hivatalosan szexuális visszaélés - más kérdés hogy nem lenne értelme feljelenteni vagy ilyesmi, mert semmi bizonyíték nincs.
DE tavasz óta ismerkedtek és nem történt semmi, csak megy a huzavona, amúgy ez nevetséges felnőtt emberek között. Találja már ki két ember, hogy mit akar, aztán utána ne szerencsétlenkedjenek már.
Nem azért mondom, én 16 évesen ismerkedtem ilyen sebességgel.
Igazából már réges-régen kényeztetni kéne egymást, és természetes kéne legyen az érintés és a meztelenség, ha valami miatt behatolást még nem akartok.
De beszéljétek meg hogy most mi történt, és mit szeretnétek a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!