Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én még régen mikor középiskolá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én még régen mikor középiskolába jártam az osztály teremben mindenkinek volt padtársa csak nekem nem és jött egy nagyon szexi új lány hozzánk és nyilván mellém ült és nagyon tetszett. Nektek már volt ilyen pillanatotok?

Figyelt kérdés
ma 08:24
 1/5 anonim válasza:
41%

Osztályterem. És nem osztály terem.

Olvass kicsit többet, jót tesz.

ma 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nekem még nem volt olyan pillanatom, hogy mikor középiskolába jártam az osztály teremben mindenkinek volt padtársa csak nekem nem és jött egy nagyon szexi új lány hozzánk és nyilván mellém ült és nagyon tetszett.
ma 10:01
 3/5 anonim válasza:
20%
Összetett szó egybeírandó ez esetben
ma 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Direkt irtam így
ma 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit írtál direkt úgy?
ma 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!