Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra melyik az intimebb: a csók vagy az anális szex?
"#11 aki a popsiát dugja a nőnek, az nem látens b**i
Miért lenne az?"
Mert ennyi erővel férfit is dughatna. Ott is érez annyit, vagy akár többet is, mint egy nőnél.
Sötétben, meg minden tehén fekete...
#22 Ez egy rendkívül beszűkült látásmódról árulkodik.
Nem tudom nőként vagy férfiként adtad ezt a választ...de végülis ahogy érzed.
De pl. amit írtál azt ugyanúgy a csókra is el lehet mondani...
#23 a csók és a szex azért nem ugyanaz...
És ha valaki nem a vaginát kivanja, inkább odarakja, ahol sz.rik az illető... Hát ott gondok vannak.
Nem #22 vagyok.
#22 De vannak nők akik azt élvezik ha a popsijukat dugják
Meg vannak akik nem engedik punciba
#25 mindig ezt hozzák fel...
Ki kérdezte?? Itt arról van szó, hogy az a férfi, aki s.gglyukra vágyuk, nem pinára, azzal van valami gond. Ennyi.
#26.
Gondolkodj!
A "csak a s.gglyukra vágyik" illetve a "s.gglyukra IS vágyik" között, jelentős a különbség.🤣
#28 szerintem olyan nem nagyon van.
Az összes f@rtúrónak, ha a nője felajánlja, hogy mostantól a p1nájához hozzá se érjen, akkor boldogan megteszi. Itt nem lenne konyorgés, hogy jaj, de hadd nyaljam a puncit, hadd dugjam meg. Itt nem lenne megcsalás.
Ellenben ha a nő nem akar anált, akkor a férfi sokszor félrelép.
Nőknél lehet, hogy van olyan, aki mindkettőt szereti és egyszer ide, egyszer oda kívánja.
#29 Te mi a francrol beszélsz?😂
Mi szeretjük popsiba de ha felajánlanám hogy nincs p.nci biztos nem egyezne bele. Azon kívül imád nyalni, minden szexnél van így egy orgazmusom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!