Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen nők minek léteznek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők minek léteznek? Ha egyáltalán annak lehet őket mondani.

Figyelt kérdés
Volt egy csaj akivel találkoztam. De én utána már nem is erőltettem a dolgot. Aztán ő mondta találkozzunk. Meg volt beszélve az idő pont. Mire el jött volna a találkozás azóta meg se nézte amit írtam és ennek már 2 napja.
tegnapelőtt 16:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Legalább annyit írhatott volna hogy te hülye még se vagy valami. De utálom az ilyen nőket.
tegnapelőtt 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Szard le!!! Csak egy szar!
tegnapelőtt 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Dikk

Nem akarsz tőlem semmit de azért bele mész a taliba és földhöz vered a picsudat mert 2 napja nem válaszolt

Akkor most hagyni akarod vagy sem

Ha meg amúgy se akarsz semmit se

És ő nem válaszolt valami oknál fogva nem lenne egyértelmű h jó akkor ennyi volt ..

A másik hogy vannak akik megbeszélik a tali helyét idejét és slussz kész majd akkor tali .

Én se pörgök a másik nyakán.

Ha megvan beszélve hogy

Szerdán 15-kor az Óratoronynál akkor én szerdán 15-kor ott vagyok az Óratoronynál .

Maximum 10-percet várok. Utánna írok vagy rá csörgök ha egy 5 percen belül nem kapnék választ akkor elhagyom a helyszínt.

De általában tali napján az esedékes időpont előtt 1 órával általában egyeztetnek az emberek kegalabis szokás illik de nem minden esetben .

Túl rápörögsz az egészre

Bár azt nem tudom hogy mit írtál neki . Ha meg olyan dolgot amiből vette a lapot vagy esetleg bántó volt akkor meg nem kell csodálkozni . Ilyenkor nem szoktuk még azzal megalázni magunkat hogy válaszolunk főleg ha kosaras volt a tartalom vagy épp olyan opciót írt ami nekünk nem fér bele .

Ennyi.

tegnapelőtt 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
A valódi kérdés inkább az, hogy minek léteznek olyan férfiak (már ha egyáltalán annak lehet az ilyeneket nevezni), mint amilyen te vagy. Ajánlom figyelmedbe a #2-es kifejtését.
tegnapelőtt 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínű épp tele van a keze (is) a telefon már nem fér bele
tegnapelőtt 18:42
 6/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Az első találkozás hogy történt? Volt szex? Ha igen, arra nem gondoltál esetleg, hogy egyáltalán nem élvezte veled, béna voltál, nem elégítetted ki, esetleg hamar elmentél? És így akar kib*szni veled, hogy megbeszélitek a talit, behülyít, majd eltűnik? Nem lehet, hogy megérdemelted?
tegnapelőtt 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
ma 19:44 Csak mert hamar elment, vagy bena volt meg erdemelne, hogy szivassa a csaj? Fogadjunk te is egy kis ltyo vagy...
tegnapelőtt 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!