Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk/férfiak, ti elfogadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/férfiak, ti elfogadnátok ha a baratnőtök semmilyen szexuális dolgot nem akarna csinálni amíg nem vagytok házasok?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Egyertemuen nem
tegnapelőtt 16:14
 2/25 anonim ***** válasza:
30%

Ha álomnő lenne, akkor igen.

Egy átlagos nőnek azonban nem teljesítenék ilyen kérést.

tegnapelőtt 16:16
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Keresnék egy másik nőt akivel passzolnak a vágyak, nem lenne ilyen barátnőm.
tegnapelőtt 16:19
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Nem fogadnám el inkább keresek mást.
tegnapelőtt 16:58
 5/25 anonim ***** válasza:
30%
Vallási előírás. Bár engem hívőnek neveltek, de ezt az egyet én sem tudtam elfogadni. Miért is nem szerezhetünk egy kis örömet egymásnak, ha már úgyis jegyesek vagyunk? Végül is a volt menyasszonyom megengedte is, meg nem is. Beleegyezett, de a combjait mindvégig összezárva tartotta, mondván, hogy a szülei a szomszéd szobában... Végül is mégis csak a nászéjszakán esett meg a dolog.
tegnapelőtt 17:11
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudnám. Biztos vallási dolog van benne, de hülyeség. Mi van, ha nem jó a szex és nem passzolnak egymáshoz a felek? Jó is, ha házasság után derül ki az ilyesmi, aztán lehet elválni másnap xD
tegnapelőtt 17:36
 7/25 mikeXxX ***** válasza:
Biztosan nem lehet egy fadarab az ágyban aztán lenne meglepi neki is és nekem is.
tegnapelőtt 17:42
 8/25 anonim ***** válasza:
53%
Biztosan nem!
tegnapelőtt 17:53
 9/25 anonim ***** válasza:
53%
Isten ments
tegnapelőtt 18:13
 10/25 anonim ***** válasza:
53%
Ez ellentmondás. Nem lenne a barátnőm eleve ha semmi ilyet nem szeretne csinálni.
tegnapelőtt 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!