Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor jön el az a pont amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az a pont amikor valakit megpróbálni vissza szerezni már nem egészséges és inkább túl kellene lépni?

Figyelt kérdés

Mennyi alkalom után amikor nem találnak fülekre a szavaid szabad azt mondani hogy egy adott illetőt akivel vége lett a párkapcsolatnak itt az ideje elengedni? Exemmel másfél hónapja szakítottunk majd egy hónapon át beszéltünk messengeren,bár leginkább én kerestem őt. Azt éreztette velem hogy én nem küzdök érte. Majd amikor küzdöttem és elmentem hozzá hogy lássa mennyit ér nekem otthon sem volt,húga válaszolt kapu telefonon aki alapból nem kedvel,exem azonnal irt hogy mennyire beteg vagyok oda menni hozzá és hogy hagyjam békén. De előtte egy héttel még azt írta hogy én hogy el fogom öt felejteni és el fogom öt engedni mert úgyis találok nála jobbat. Azóta semmi kontakt nem volt köztünk én feladtam a dolgait amit ő átvett.

Gondoltam rá hogy karácsonyra küldök neki egy Lego karácsonyfát amit együtt szerettünk volna kirakni idén,egy rövid üzenettel hogy hiányzik,de nem tudom mennyire lenne ez jó ötlet. Én 27 férfi ő 26 nő. A szakítás nem azért történt mert bántottam vagy megcsaltam. Tudta nélkül elvettem a telefonját és átnéztem,nem találtam benne semmit de kiderült.

nov. 19. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem most legjobban teszed ha békén hagyod legalább karácsonyig! addig se üzenet se semmi ne legyen mert azzal csak mindent elrontasz!

adj neki időt aztán majd vagy hiányzol neki vagy nem

nov. 19. 17:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Karácsonyig mindenképp. Szerinted utána küldjek neki ajándékot? Azt a Lego karácsonyfát amit együtt szerettünk volna kirakni.
nov. 19. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Szánalmas az egész. Ha kirúgok egy pasit, soha nincs második esély. Nem véletlenül rúgom ki...
nov. 19. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Abban a pillanatban hogy kimondja hogy "vége". Ne fuss olyan szekér után ami nem akar felvenni. Ha később "meggondolja" magát akkor meg mutass be neki. Mármint a középső ujjad.

Legalább te tiszteld magadat. Ne legyél zaklató.

nov. 19. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Változott valami azota, amikor már megkérdezted itt ugyanezt?
nov. 19. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
2 nap után
nov. 19. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már feltetted egyszer.... Hányszor akarod még feltenni? Lépj már túl azon a lányon, ne zaklasd őt!!
nov. 20. 03:34
 8/9 anonim ***** válasza:

hagyd már szegény csajt, nem akar téged vágod?

Ha akarna már rég ujra összejött volna veled.

Szimplán kedvességből ír csak vissza, semmi több, elmúlt ami volt.

Ajándékot, meg elmenni hozzá a tudta nélkül, úgy hogy nem vagytok együtt?

Mi vagy ta valami ovis?! ott volt ez utoljára divat....

ENGEDD EL!

Töröld minden közösségi felületről, neki is és neked is jobb!

nov. 20. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
engem is dumpoltak, mert nem dugtam meg az első randin. el kell engedni
nov. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!