Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor járhat a fejemben állandóan ha szerelmes vagyok,vagy szimplán akkor is,ha csak szexet akarok tőle?
Figyelt kérdés
Mar voltunk együtt de egyszerűen nem tudtam betelni vele,és ő sem.Lehet ennyire be lennék indulva hogy azért gondolok rá állandóan?ma 09:37
3/7 A kérdező kommentje:
És ebből mi lesz később?kapcsolat nem mert hazudik nekem és tudom hogy már vannak gyerekei.Baratnője elvileg nincs,de már abban sem vagyok biztos.Jo nagyon a szex,most élvezzem ezt ki és tegyek úgy mint aki semmiről se tudna?vagy inkább mondjam meg neki a tutit,hogy én tudok errol-arrol és legyen vége?bár próbálná megmagyarázni,ahogy eddig is mert hogy ő csak engem szeret 🤣
ma 09:48
4/7 anonim válasza:
Élvezd ki , amíg neked jó. Ha nem akarsz komoly dolgot , akkor felesleges kérfőre vonni.
Ilyen csak engem szeretes pasas nekem is jutott, minden héten elköltözik a feleségétől 🤣
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom amúgy valahol zavar hogy azt hiszi palira vesz közben mindent tudok
Azért jó lenne ha tudná hogy tudom, attól függetlenül 🤣bár úgy is letagadja
ma 10:44
6/7 anonim válasza:
Es mit ersz vele, hogy mindent tudsz? Ugyanugy alafekszel igy is, nem vesztett semmit :D
7/7 A kérdező kommentje:
6os: jogos. :D
ma 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!