Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi állandóan dicsőíti meg fényezi magát,hogy ő biztos benne,hogy ő dugott meg idáig a legjobban engem az eddigi pasiaim közül.Milyen frappáns beszólással tudnám lerombolni az egóját?
Szánalmas vagy.
Szétteszed mindenki alatt a lábad, köztük olyan alatt is, akiről emberileg ilyen rossz véleménnyel vagy. Aztán utána azon gondolkodsz, hogyan tehetnél rosszat neki.
Micsináltál megdugtál???
Azt se tudom ki vagy, Laci.
Zoli?
Tomi???
Ne szólj hozzá többet. (Kérlek mondd, hogy már nincsen köztetek semmi.)
Ne legyél, olyan emberekkel akik lehúznak. A visszaszólás sajnos ilyen helyzetben csak azt jelenti, hogy lesüllyedsz az ő szintjére. Ezek szerint, azt sem tudta mit csinál. Gondolj bele, ha valaki azt hiszi, hogy ő jó az ágyban, de nem akkor semmilyen szinten nem gondolt és figyelt rád közben, nem volt kölcsönös. Ha meg nem figyelsz a másikra akkor meg ne szexelj.
"Hát nekem összességében nem jössz be, főleg emberi oldalról, ezért szakítok veled."
És tényleg szakíts is. Ha már ezeknél a játszmáknál tartasz, akkor nem illeték össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!