Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk /férfiak állítsuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk /férfiak állítsuk szerintem nem szeretik a mű nőket, akkor miért csorgatják ezekre a nőkre a nyálukat állandóan??

Figyelt kérdés

júl. 7. 19:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
Ez miért homoszexuális kategória? Ők semmilyen nőkre nem csorgatják a nyálukat :D
júl. 7. 20:14
 2/16 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint egy szép sportautó. Eljön mellettem egy skyline akkor azért megnézem, megcsodálom de ha lenne is annyi pénzem inkább vennék egy olyat amibe beférnek a gyerekek is meg ha kell befér egy sörpad.

Nyilván csak a saját nevemben beszélhetek de én megnézek egy mű nőt is viszont ha párt keresnék akkor valószínű nem köztük válogatnék.

júl. 7. 20:19
 3/16 A kérdező kommentje:
#2 de nem csodálsz meg jobban egy olyan nőt aki természetes szépség, semmi mű nincs rajta??
júl. 7. 20:23
 4/16 anonim ***** válasza:
25%
Mer' a Gyurcsány jobb?
júl. 7. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
56%
#3 De igen. Egy természetes nő teljesen más, őt tényleg mint nőt tudom nézni. Egy mű nő ugye megcsináltatja azokat a testrészeket amik általában magának és az ellenkező nemnek tetszetős részek. A férfiak nagy része kedveli a nagy melleket. Én egyébként pont a kisebb, formást kedvelem de azért megnézem, hogy jé ezek mekkorák, de valójában belőlem semmilyen érzést nem vált ki, míg egy természetes igen. Szóval ezek a szilikon babák számomra orvosi remekművek így kb mint egy festményt tudom csak értékelni.
júl. 7. 20:47
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Biszex lányként én nem nézek mű lányokat. Csak a természetesen szép lányokra mondom azt hogy gyönyörű. Mű lányokra soha.
júl. 7. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Ja persze, ez olyan, mint a “nem jó a kockahas mer’ nem puha”🙄Valahogy mégis mindig minimum félig megcsinált műnők feszítenek a jó pasikkal. A többi pasinak csak azért nem kéne ilyen (dehogynem), mert tudják, hogy esélyük sincs náluk. Mint mikor a csóró munkások fikázzák a főnök legújabb Porschéját, pedig első dolguk lenne venni egyet, ha lenne rá pénzük.
júl. 7. 21:13
 8/16 anonim ***** válasza:
70%

Van a szexuális meg érzelmi tetszés. Szexuálisan akkor is vonzó lehet valaki ha egyébbként végtelenűl primítivnek, ostobának tartom, és szégyelnék vele bárhol nyilvánosan megjeleni.

Ugyanakkor viszont a hozzájuk hasonló buta embereket nyilván nem zavarja a prímítivségük, mert észre sem veszik.

Azért a legtöbb ilyen műanyagnő annyira túlzásba esik, hogy már undorító, tehát szexuálisan sem vonzó.

júl. 7. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
63%

Mert mi férfiak valójában a plasztik cicákat szeretjük, a nagy ciciket csak a "nem szabad" ezt felvállalni mert megsértődnek a nem ilyen lányok.

Kb mint a lányok akik leírják nem fontos a méret de egy 13 centis helyett rögtön a 18 felettit választanák.

Kicsit ilyn álszent a társadalom

júl. 8. 08:03
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
#9 sok férfi szereti a nagy ciciket, de a felfújt labdaszerű műmellek pont nem ebbe a kategóriába esnek. Az nagyon keveseknek jön be. Inkább legyen kicsi, de természetes mellem, mint ilyen nagy feszes ronda szar, ami ráadásul irreálisan drága is.
júl. 8. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!