Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek mi a célja azzal, hogy állandóan körülöttem lebzsel, ha nem a szex?
Figyelt kérdés
Többen említették már, hogy az egyik srác milyen feltűnően van a s*ggembe állandóan.
Ha nem veszek részt a beszélgetésbe, belevon, ha egyedül vagyok, oda jön. Tényleg mondhatni, hogy amennyit lehet, beszélget velem, állandóan hozzám ér, simogat is sűrűn.
De nem hiszem, hogy szexelni akar. Akkor mire jó ez?
2024. jún. 26. 11:38
1/8 anonim válasza:
Mivel férfi így szexelni biztosan akarna veled. :) Ezt a teóriát ne vesd el egyből.
2/8 anonim válasza:
Nem, plersze, hogy nem akar semmit... 😂
3/8 anonim válasza:
Nyilván tetszel neki, mi másért viselkedne így?
5/8 A kérdező kommentje:
4. Tényleg? Honnan veszed? Simogatnak nőket?
2024. jún. 26. 12:56
8/8 A kérdező kommentje:
A csajommal csinálja ezt egy srác.. már kiírtam a másik kérdést csak kíváncsi voltam ebből a szemszögből hogy jön le.
2024. jún. 26. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!