Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 feletti Nőkhöz szólna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti Nőkhöz szólna a kérdésem. Mióta betöltöttem a 40- et megörülök már a szex jár állandóan a fejemben. Éjjel arról álmodok. Szinte egész nap szeretkezni szeretnék. Gondolom a klimax előjele meddig tart? Mikor lesz vége?

Figyelt kérdés
nov. 4. 13:29
1 2 3
 1/22 cinderella_ ***** válasza:
68%
Ezt kérdezed, mint férfi? 🤔
nov. 4. 13:33
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Ez miért baj? Szeretkezz :) Egy hasonló cipőben lévő volt évfolyamtársam most éli a "második életét" ugyan így van, olyan szexuális energiái vannak, hogy csak :) Ez jó :) Szerintem...
nov. 4. 13:34
 3/22 A kérdező kommentje:
1- es! Nő vagyok!
nov. 4. 13:37
 4/22 A kérdező kommentje:

2-es. Férjnél vagyok. Már Ő kevesebbet igényli a szexet 12 év után. Természetesen nem elégíti ki a szükségeimet mennyiségre.

Én meg félrelépni nem merek.

Ezért kérdeztem meddig tart 40 feletti nőknél ez az állapot.

nov. 4. 13:41
 5/22 anonim ***** válasza:
81%
Addig örülj, míg tart.
nov. 4. 13:45
 6/22 anonim ***** válasza:
87%

Azért sok opció van azon kívül, hogy megcsalod őt vagy kivárod míg megöregszel... :)

A swinger klubok 3/4-e házaspár.

A plusz pasit / házibarátot bevonó párok 3/4-e 40 év felett van.

Ezen kívül van a nyitott kapcsolatban élők csoportja, ahol elkülönítik a szexet a hétköznapi magánéletüktől. Stb.

nov. 4. 13:48
 7/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez az ami teljesen egyénfüggő! Van akinek a klimax kinullázza a libidóját, van akinek szinten marad, s van akinek meg kilövi a csillagos égig. Hogy meddig tart szintén ennyire változó, a "rossz" hír, hogy valószínűleg sokáig szinten marad :) Szóval ha nem akarsz állandóan feszülni akkor keresned kell valami megoldást a elvezetésére.
nov. 4. 13:51
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Én is igy vagyok egy jó ideje. Tartani fog még és csillapítani kell az étvágyat. Ülj le beszélj erről a férjeddel. Dobjátok fel a szexet, segédeszközök, szexi fehérnemű. És figyelj hogyan változol. Nekem olyan vágyaim lettek, hogy szegény férjem csak pislogott és nem értette mi történik velem. De mindenben partner ez nekem sokat számít. Rengeteg új dolgot kipróbáltunk és mindketten nagyon élvezzük.
nov. 4. 13:51
 9/22 A kérdező kommentje:
A nyitott kapcsolatban élők csoportja Facebookon van?
nov. 4. 13:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

#9 a nyílt Fb csoportokban 99%-ban pasikat fogsz találni akik nőkre vadásznak és boldog-boldogtalanra azonnal ráírnak. Ha belépsz bármilyen nyílt Fb csopiba ami szexualitással foglalkozik azonnal üzenet és jelölésdömping fog rád zúdulni (sokszor farokszelfikkel dúsítva).

Ha nyitott kapcsolatban gondolkoztok akkor látogassatok meg egy swingerklubot. Terülj-terülj asztalkám a nőknek, adott a hely, idő, diszkrét (olyan nevet mondasz amit akarsz) és azonnal 100% kamumentesen tudsz face to face svédasztalról válogatni a pasik közül.

nov. 4. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!