Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti Nőkhöz szólna a kérdésem. Mióta betöltöttem a 40- et megörülök már a szex jár állandóan a fejemben. Éjjel arról álmodok. Szinte egész nap szeretkezni szeretnék. Gondolom a klimax előjele meddig tart? Mikor lesz vége?
2-es. Férjnél vagyok. Már Ő kevesebbet igényli a szexet 12 év után. Természetesen nem elégíti ki a szükségeimet mennyiségre.
Én meg félrelépni nem merek.
Ezért kérdeztem meddig tart 40 feletti nőknél ez az állapot.
Azért sok opció van azon kívül, hogy megcsalod őt vagy kivárod míg megöregszel... :)
A swinger klubok 3/4-e házaspár.
A plusz pasit / házibarátot bevonó párok 3/4-e 40 év felett van.
Ezen kívül van a nyitott kapcsolatban élők csoportja, ahol elkülönítik a szexet a hétköznapi magánéletüktől. Stb.
#9 a nyílt Fb csoportokban 99%-ban pasikat fogsz találni akik nőkre vadásznak és boldog-boldogtalanra azonnal ráírnak. Ha belépsz bármilyen nyílt Fb csopiba ami szexualitással foglalkozik azonnal üzenet és jelölésdömping fog rád zúdulni (sokszor farokszelfikkel dúsítva).
Ha nyitott kapcsolatban gondolkoztok akkor látogassatok meg egy swingerklubot. Terülj-terülj asztalkám a nőknek, adott a hely, idő, diszkrét (olyan nevet mondasz amit akarsz) és azonnal 100% kamumentesen tudsz face to face svédasztalról válogatni a pasik közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!