Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 feletti Nőkhöz szólna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti Nőkhöz szólna a kérdésem. Mióta betöltöttem a 40- et megörülök már a szex jár állandóan a fejemben. Éjjel arról álmodok. Szinte egész nap szeretkezni szeretnék. Gondolom a klimax előjele meddig tart? Mikor lesz vége?

Figyelt kérdés
nov. 4. 13:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Sajnos Nekem nem ilyen a férjem.

A probálkozásaimat 80% ban visszautasítja mert nagyon fáradt. Meg gondolom 12 év után már unalmas Neki velem.

Igen jelenleg állandó visszafogottságban élek.

nov. 4. 13:59
 12/22 cinderella_ ***** válasza:
77%
Mégis hány éves a férjed 80?
nov. 4. 14:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Mi 23eve vagyunk együtt és örül a férjem a változásnak. 8as voltam.
nov. 4. 14:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 nem fáradt csak fásult. Három út van, a) feltüzeled ismét (szexi fehérnemű, új dolgok amikre vágyik), b) játékszerek (ideig-óráig segítenek), c) a nem korrekt út...
nov. 4. 14:03
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Hát, nem biztos hogy feldob majd a válaszom :D En 33 vagyok, és már volt nem egy 40+os szeretom. Kivel hosszabb, kivel rovidebb ideig. Egyszeruen megorultek a sexért és tudták is élvezni. Akár 50 korul is. Osszejártunk, és élveztuk a sexet. Ugy hogy nem kell hogy ez eltunjon beloled. Volt nekik amugy játékszereik, de az igazi sex mindig jobb volt nekik. De hát mondták, hogy mikor épp nincs kandur, akkor megy a játékszer.
nov. 4. 14:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is őrülök meg érte, de nagyon kívánom egy idő óta a szexet. Fiatal nőként is szerettem, de most még jobban kívánom. 47N
nov. 4. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem klimax előtto hullám. Ez az alapokban kevés amit kapsz és kellene. Az van, hogy megszokod vagy elmenekülsz ami a feladatod. Méltósággal tűrd mert ha erőlteted ugyan az lesz az eredménye ami a szererető, többes felállásnak.
nov. 4. 14:17
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
#4 hány éve vagytok együtt a férjeddel? Nem lehet hogy javítható lenne, csak fel kellene dobni/frissíteni?
nov. 4. 14:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Masztizz!
nov. 4. 15:08
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! 44 éves a férjem és fáradt, fásult.

Már Boldoggá teszi a Tv- ben a főzős műsor.

nov. 4. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!