Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális együttlét során is érzékeny lesz a makkom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy művaginát aminek egész jók voltak az értékelései, használat közben valóban jó, azonban az elélvezés pillanatától fáj a makkom teteje így mozgatás nélkül tudtam belemenni és kihúzni is fájt mivel érzékeny lett egyből a makkom. Nyilván ez így élvezhetetlen
Kérdésem az, hogy ez vajon mennyire normális?
Női együttlét esetén is járhatok-e így, vagy ott mégis csak rugalmasabb emberi szövetekkel érintkezik?
Ugyanígy jártam. Mondom jól átbasztak, mert elég drága volt a fleshlight. Aztán egy hét használat után már nem fájt az elélvezés.
Utána olvastam és a sok kézzel kiverés okozza ezt a jelenséget. Mert ott a makkod nem érintkezik olyan "durva" textúrával közben.
Néha még kiverem, de a műpunci ezerszer jobb.
nov. 16. 18:15
2/7 anonim válasza:
Az alsógatyához nem szokott hozzáérni a makkod? Nekem azért se zavaró mert már a gatya felhozta előtte h jó.
nov. 16. 18:17
3/7 anonim válasza:
Amúgy jól tetted, hogy vettél műpuncit. Gyakorolj vele, húzd el minél jobban a maszturbációt. Majd éles helyzetben kevésbé leszel gyorstüzelő.
nov. 16. 18:18
4/7 A kérdező kommentje:
Meglepődtem hogy normális, jófej válaszokat kaptam. Szóval ez mással is előfordult.. Nem szokott hozzáérni a boxerhez a makkom a fityma végett de ezek szerint ettől is maradt érzékeny. Okés, szuper akkor kitapasztalom és elleszek 😂😁. Köszi a válaszokat.
nov. 16. 18:44
5/7 anonim válasza:
Punciba dugd! Ott nincs ilyen textúra benne, csak a bejárat szükebb, belül kényelmes!
nov. 18. 10:20
6/7 anonim válasza:
Én is gyakorolni vettem, de nekem nem fáj. Sőt ebben is sokkal keményebb a szerszámom is, mintha kézzel csinálnám. 😁
Próbálgasd, biztos jó lesz.
nov. 18. 10:31
7/7 LoboBlanco válasza:
Sziasztok.Én szeretnék több dolgot hozzá fűzni. Nekem mű punciban nincs gyakorlatok. De úgy tudom van több méretben is. Azt mindenki jól tudja mikor valaki el megy jóval jobban meg dagad a pénisz. Azt is hallottam hogy akiknek nincs rajta fityma azoknak idővel veszít valamennyit az erkékenységéből.Tudtomal akár mennyit is valaki gyakorol pl. müpuncival élőben akkor sem fog kitartani további. Az elmenés amúgy is sok mindentől függ ezt tapastalatból tudom. Egy jó tanácsot tudok adni egy olyan lánnyal legyen az első aki gyengéd,érzéki, türelmes és meg értő! Ez a legfontosabb és minden jó lesz. Légy vele őszinte,mond el neki hogy ez az első és szeretnél tapasztalatot szerezni. Ha csak egy barát akkor próbáld vele meg beszélni,hogy találkozatok többször és egymás után szexeljetek, szerkezetek sokat. Azt is brobáld meg beszélni vele ha nem szed semmit akkor egy alkalmi utáni tabit. Mert a gumi szart se ér az erzésben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!