Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális együttlét egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális együttlét egymás után több alkalommal. óvszer nélkül, megszakítással, van esély a terhességre?

Figyelt kérdés
ma 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Van.
ma 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy
ma 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Remélem, azért szünet volt közte, és a férfi partner kiment vizelni, mert a húgycső tele van spermiummal olyankor. Bár én volt, amikor nem bírtam magammal, és kivertem laborvizsgálat előtt. Otthon vizeltem. A mintát a rendelőintézetben produkáltam, több mint egy órával utána. Nem beleírta a laboros a leletembe, hogy spermiumot talált a vizeletemben? Mi csak sok év után mertünk elkezdeni megszakítással védekezni, a tabletta és az óvszer után. A tablettát abbahagyta a nejem,mert félt a mellékhatásoktól. Az óvszer meg többnyire nagyon szorított, és a vele való ügyetlenkedés pont a behatolás előtt elég lehangoló volt. De a klimaxhoz közel már ondóm se volt sok, előváladékom meg sosem volt. Ha bejött volna egy kis tesó a 2 gyerek mellé, hát akkor felneveljük azt is. De akkor már sosem volt második menet. Ha lett volna, akkor azt talán inkább óvszerrel kellett volna megkísérelni. De 15 év házasság után már inkább azt a egy menetet érdemes addig húzni, amíg lehet, mint hogy újra kezdeni egy másodikat. 40 felé már belefárad az ember a hosszúra nyújtott egy menetbe is. Kérdező: se nemet se kort nem írtál. Fiatalon szerintem bizony több az esély, de teljesen nulla sosem lesz.
ma 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:
50-50.
ma 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hamarosan kiderül.
ma 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!