Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ti másképp néztek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti másképp néztek a pártokra egy különösen jól sikerült szexuális együttlét után?

Figyelt kérdés
Mit éreztek ilyenkor iránta?
szept. 30. 23:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Én igen. Ha nagyon jól sikerült akkor elképesztően hálás és boldog vagyok. Olyankor szerelmes tininek érzem magam.
szept. 30. 23:09
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

#1 ha olyan emberrel csinálod akivel szexuálisan összeilletek, akkor minden alkalom ilyen lesz. Jobb esetben hüvelyi orgazmus is lesz (sajnos nem minden nőnek, de kb. felének összejöhet)

Hetero férfi

szept. 30. 23:29
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
Még te vagy hàlás a palinak amiért beléd élvezhetett 🤣
okt. 1. 01:02
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
#2 volt olyan hosszabb ideig tartó szeretői kapcsolatom,akivel minden alkalom jól sikerült.Ahogy végeztünk mindenki ment a dolgára tehát nem nagyon néztem rá semmilyen hálával, mert kielégitett, és én is őt😄😁😁 Szexuálisan tökéletesen összeillünk!
okt. 1. 06:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Igen
okt. 1. 06:17
 6/16 anonim ***** válasza:

Megmozdulnak az érzelmek. Ha nem akarsz szeretni, ne szexelj! Ez a mottóm.

4# nagy király vagy. Elárulod azt, hogy hogyan ezt csinálni? Annyi elég lenne, hogy nem hálásan tekintesz rá? Jó hát csak szerető volt és talán csak azért is nem váltott ki semmit.

okt. 1. 06:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem
okt. 1. 07:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Régóta vagyunk házasok a szex nagyon jól működik. De mindig van kissebb nagyobb különbség. Ciklusomtól is függ, hogy mit mennyire élvezek. És igen, ha eszeveszetten jó volt akkor szerelmesebbnek érzem magam.
okt. 1. 08:22
 9/16 anonim ***** válasza:
6os részére: nőként írtam☺️, úgy hogy újdonságokat mutat a szexben olyat, amiben otthon nem volt és soha nem is lesz részem! Továbbá a találkozás célja a szex, ezt kezdettől fogja tudjuk mindketten!
okt. 1. 11:36
 10/16 anonim ***** válasza:
9# pont azért kérdeztem, hogy ez, hogy lehet, mert nő vagy, de a válaszod alapján tudatosan lehet csinálni. Még mindig nem értem azért ezt.
okt. 1. 11:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!