Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van lányok között is olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lányok között is olyan, akik a verbális bdsm dolgokat szeretik jobban?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy meg van a sub-dom dinamika, de ez elsősorban szavakban nyilvánul meg, meg abban, ahogy beszélnek egymással, és nem fizikai erőszakról van szó, persze a dominánsabb fél nyilván kifejezi valamennyire fizikálisan is a dominanciáját, de nem ez a fő megnyilvánulása a dinamikának.

Nehéz megfogalmazni kicsit, hogy mire gondolok, de remélem érthető. Én személy szerint fiúként kicsit fantázia dúsabb típus vagyok, szeretem a komplexebb szálakat amik izgatni tudnak, az olyat pl sosem értettem, amikor valaki csak szimplán egy adott fizikai dolgot leír, hogy az beindítja, engem csak akkor indít be bármi ilyesmi, ha az agyam valami sztorit, vagy hasonlót is tud kötni a dolgokhoz.

Természetesen semmilyen típussal nincs bajom, de azt vettem észre, hogy kicsit ritkábban fordulnak elő az ebben hozzám hasonlóak, de persze volt már régebben szerencsém olyanhoz, akiben ebben passzoltunk.

nov. 15. 21:06
 1/3 Eric Griffin ***** válasza:
51%
Mi az a sub-dom dinamika? Valami 2 kerekes főboss kivégzős kombó valamelyik halálos iramban részből?
nov. 15. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szóban olyan dolgok is izgalmat keltenek bennem, amik a fizikai valóságban nem olyan jók.
nov. 15. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, van
nov. 16. 07:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!