Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez normális egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális egy ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az egyik haveromról meg a barátnőjéről van szó. Tegnap többen összegyűltünk barátok az egyik srácnál. Társasjátékoztunk, mellette lazán iszogattunk, mi srácok söröztünk, és két haverunknak volt itt a barátnője, ők meg azt hiszem gin tonicot ittak, mindegy is.

Dávid haveromra kb csak ránézett a barátnője, és hirtelen Dávid elkezdte mondani, hogy reggel korán kelnek, igazán menniük kéne, stb. A lány csak helyeselt, hogy igen igen, elég fáradtak, és elkezdtek búcsúzkodni. Kapták már a táskájukat, cipő, kabát. És mielőtt kimentek volna, még beköszöntek, aztán mentek az ajtóhoz. Nem is értettem mi történik, de a többiek csak mosolyogtak, és elkezdtek pakolni egy új kör játékhoz Dávidék nélkül. A lány nyitotta kulccsal az ajtót, Dávid meg egészen hozzá simult hátulról és a fülébe mondta, hogy “otthon nagyon megduglak”. Én azért hallottam, mert gondoltam kikísérem őket és még elszívunk egy cigit, aztán bezárom az ajtót. Ami így is történt, de kb végig egymást nézték, meg ilyenek, aztán szinte szaladtak is.

Most komolyan, ez normális? Ők egy tök cuki pár, a csaj halál aranyos, nem gondoltam, hogy ilyenek…

nov. 15. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenek? Milyenek?

Egy kapcsolat elején ez teljesen normális.

nov. 15. 07:45
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Ahh, irigylem azt a barátnőt. Velem ilyen pikáns szitu vendégségben még sosem esett meg, de nagyon élveztem volna.

N

nov. 15. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
2x olvastam el. Elengedtem.
nov. 15. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond vele normális persze.
nov. 15. 07:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel mi lenne a baj. Leléptek, mert szexelni akartak 😅
nov. 15. 07:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem Dávidot.

A helyében én is meghajtottam volna a csajt, mint Singer a varrógépét! :D

nov. 15. 08:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól tették élnek szexelnek.
nov. 15. 08:12
 8/11 A kérdező kommentje:

#1 amúgy ez annyira nem kapcsolat eleje, ha jól tudom valamikor augusztus vége-szeptember eleje fele volt 1 év. Régóta van ez a lány.

De nem az szokott lenni, hogy a pasinak kell kb imádkozni a szexért? Cserébe elmosogat meg mit tudom én.

nov. 15. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Troll kérdés, az utolsó hozzászólas miatt.

Nem, nem az szokott lenni, főleg nem 1 év után.

nov. 15. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Előszőr is. Egy év az még nagyon egy kapcsolat ereje.

Másodszor. Biztos vannak nők akiknek könyörögni kell, leginkább sok-sok év után.

nov. 15. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!