Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26-35évesen normális a havi 1-2 szex?
A nő 26 a férfi 35
Nagyon régóta vannak együtt egyiküknek sincs más az életében, nem csalják egymást, csak egyszerűen most más a prioritás az életükben (munka, építkezés stb.) ők azt mondják nekik ez így jó és elég most.
Szerintetek tényleg vannak akik beérik ennyivel? Vagyis hát vannak például ők is. De ez hosszú távon nem lesz probléma?
Vannak. Mások dolgával meg ne foglalkozz.
Nekünk is volt ilyen helyzetünk, sőt, nálunk havi 4 van van éppen 3. Ez van. Meló, utána való munka, elfoglaltságok stb.
N
A nővel beszélgettem erről, ő aggódik kicsit hogy hosszu távon nem e lesz probléma még ha most így mindketten jónak is érzik
Ezért tettem fel a kérdést hogy hátha van olyan aki igy volt/van és nem volt ebből később sem semmi gond
Van akiknek ez a normális.
Totál egyénfüggő és élethelyzetektől is függ.
Ha nekik jó, akkor az nekik normális is.
Én 34 vagyok ffi.
Bármilyen fáradt vagyok is nekem minden este kőkeményen mered a farkam és sohasem rajtam múlik, hogy van e szex.
Jó talán ha beteg vagyok, gyengeség stb akkor igen..
Szóval nekem nem normális amikor csak 3-4x van szex.
Volt már ilyen, akkoris kivertem a zuhany alatt minden este.
Én jobban alszom ha üres a tár.
Más meg másképp érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!