Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak a nőnek nem fontos a méret, akinek nem fontos a szex?
Figyelt kérdés
nov. 14. 20:28
41/48 anonim válasza:
kérdező 1 jó tanács inkább ne írj :D
nézd át oszt szevasz tavasz. mer am rádkattannak.. én tudom
43/48 A kérdező kommentje:
#38, #39
Én pl sose hazudok róla. Attól nem lesz nagyobb.
Szerencsés vagy.
nov. 15. 20:56
44/48 Eöske janeszka21 válasza:
38# vagyok tudom senki nem nagyitt, magyar országon mindenkinek 16 cm feletti, de az átlag még is csak 14,8 akkor ez hogyan lehet kérlek magyarázd el mert nem tudom
45/48 anonim válasza:
mért vagyok leszavazva? :D
ful őszintén írok.. de leszavaznak. hát ez a gyakori jelenség
tök átlagos méretem van és azt írtam le bár senkinek semmi köze hozzá.. oszt megy a leszavazás hát jó akkor játszunk dedósat.
rem am hogy 15 évesek csinálják ezt.. ne csalódjunk a felnőttekben mégjobban
46/48 Eöske janeszka21 válasza:
45# igazad van , ha komuzol ki tüntetnek ha igazat mondasz lehordanak itt így megy
47/48 anonim válasza:
"az most jó lesz valamire haver?"
Azt kellett volna válaszolni a csajnak:
Hacsak neked nincs farkad kisanyám, akkor bizony ezt fogjuk használni.
48/48 anonim válasza:
Persze 40-es ezt tudod mikor hiszem el. Majd egy 16 centis farokra ami nagyobb a többségnél, de még egy 18-20 centi mellet se törpül el annyira majd ilyet mond egy csaj .. ez max akkor igaz ha amúgy 12 centi neked csak oldalról méred a golyóidtól ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!