Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak a nőnek nem fontos a méret, akinek nem fontos a szex?
Minden "méretes" témánál felbukkannak olyanok, akik szerint az átlagos méret is szánalmas, nemhogy a kicsi és az ilyen pasik csak hugyozzanak a farkukkal, másra úgysem jó.
Ha véletlenül szóba is áll velük egy nő, az csak szánalomból, számításból, udvariasságból csinálja, minden nőnek a hatalmas pénisz kell és kész.
:DDD
tekintve a férfipopuláció összesen 1 százalékának van nagyméretű farka, a nők 99 százaléka átlagos/kisfarkú fickóval van kapcsolatban.
a nők 85-90 százalékának életében soha nincs hüvelyi orgazmusa.
egy nőnek ez a téma kizárólag onnantól fontos, hogy megtapasztalja, hogy milyen, amikor érez is valamit egy fickó farkából. de mivel erre kicsi az esélye, így nincs ebből a témából akkora lufi fújva, mint azt most előadod.
(a nők imádják, ha egy férfi teper, és komplett hülyét csinál magából, mire eljut az ágyig. na ez pont egy olyan dolog, amit egy nagyfarkú férfi nem tesz soha, mert legyint egyet, nem játszmázik, nem vevő a játszmára. a nő meg soha nem fogja megtudni, hogy nagyfarkú volt, mert jön helyette egy tucat kisfarkú don juan, és majd szemezget belőlük)
mondhatjuk, hogy igen, a nők kompletten leszarják ezt a témát. de nem azért, mert a téma leszarható, hanem, mert a viszonyítási alapjuk zéró, úgyhogy elkönyvelik az egészet a "kisfarkú férfiak nyűgjének", meg annak, hogy nem is létezik hüvelyi orgazmus.
nagyon könnyű egy életében hüvelyi orgazmust soha át nem élő nőnek arról tartania kiselőadást, hogy a technika a lényeg, jah.
hiszen mit veszíthet? azt sem tudja miről beszél, mert úgyis csak ujjazással, nyalással és vibrátorral tud elélvezni, ergo bőven belefér a nők empátiájába, hogy játsszák a megértő óvónénit. (az már felvet kérdéseket, hogy vajon ez a sokat emlegetett "technika" hol van jelen a fickójuk pici kukijával kapcsolatban, tehát mire jó az a bizonyos "kiskuki-technika", aminek a végén sosincs hüvelyi orgazmus. ezt még kutatják.)
...és ezeket a fajta kiselőadáskat pedig imádják hallgatni a kis/átlagos farkú férfiak, mert megnyugtatja őket, sőt, általában a beszélgetés ilyenkor átmegy abba a stádiumba, amikor egymásra licitálnak azzal kapcsolatban, hogy miért nincs nyomorultabb, és szánalmasabb dolog annál, mint amikor egy fickónak nagy a farka. használni se tudja, fel sem áll neki rendesen, meg hát nyilván ügyetlen is, önző is, valószínűleg látens buzzancs is, pff, egy rémálom ":)))))".
egy szigeten, ahol él ezer törpe, nyilvánvaló, hogy hatalmas az egyetértés azzal kapcsolatban, hogy miért nevetséges 195 centire nőni.
de azért amikor látnak, hallanak ezt-azt 195 centis emberekről, mégsem annyira őszinte az, a mosoly. ott van azért a mélyben egy kis riadt gyanakvás, hogy vajon milyen lehet 195 centis magassággal élni, 120 centi helyett...
Nő vagyok, és pont erről írtam.
Csak 1 fajta véleményt fogadtok el. Aki mást is az automatikusan hazudik számotokra. Akkor mi értelme van napi szinten kiírni a kérdést?
Fél perc se volt megtalálni a 2. Méretes kérdést ma
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
De ahogy mész lefele mindig találsz naponta minimum 2
Nem lesz nagyobb se a farkasok se az önbizalmatok ha minden percben ezen pörögtök.
Igazából az önbecsülésen még ront is ha ezen a témán rugóztok. Menjetek el egy szakemberhez és segít.
*15-20cm
26
Úr isten de szűklátókörű vagy
A pasimnak kicsi van és mégis jó vele a szex mert nem nyavajog hanem szexel.
Megsúgom sok nőnek a 18 is sok már mert nem tudják használni a pasik és fájdalmas. Bár ezt se fogod elhinni.
Köszi a hosszú fejtegetést, igaz, hogy amit leírtál, annak a töredékét sem érintettem és nem is céloztam rá, de sebaj.
Mindössze egy, a gyakorin gyakran felbukkanó típust nevettem ki, vagyis aki vagy kisfarkú és rosszul érzi magát ettől, ezért köpködi a többi kisfarkút vagy olyan nagyfarkú, aki nem éri be azzal, hogy neki nagyot adott a természet, még a kicsik alázását is szereti.
28
Nagyon szépen leírtad. Ehhez jön még az aki nőnek adja ki magát.
ezt nem neked, hanem általánosságban írtam.
farokmérettel kapcsolatban alázást pedig 90 százalékban gyakorin, a nagyfarkúak kapnak, ráadásul nőktől.
bár elnézve a nőket, gyakorlatilag mindenkit aláznak, kivéve azt a fickót, akivel éppen együtt vannak, mert az ugye mindig tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!