Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy a valóságban messze nem
annyira fontos a péniszméret mint ahogy itt mondják ?
nov. 12. 11:46
Sok pasi komplexusos és nekik fontos, pedig igazad van, tényleg nem ez a legfontosabb még a szexben sem.
nov. 12. 11:51
Nem csak te, illetve én nem gondolom, hanem tapasztalom.
nov. 12. 12:01
A hüvely normálisan nagyon jól tud alkalmazkodni a mérethez.
Márpedig akkor ez nem annyira fontos, kiválóan működik egy alap mérettől a maximumig. Csak azzal van gond, ami ennél is kisebb, nagyobb, vagy a gazdája ügyetlen.
nov. 12. 12:14
Nem kifejezetten a pénisz méret van túlgondolva. Az emberek képtelenek elfogadni, hogy nem mindenki passzol mindenkivel. A kezdetektől nem működő kapcsolatokba kapaszkodnak, mert nem akarnak egyedül lenni/félnek kilépni stb. Pedig pl a pénisz méret is lehet egy olyan tényező, ami miatt nem fog passzolni két ember. Mondjuk valakinek van 12cm, ami nyilván nem sok. De ha olyannal van együtt, akinek elég, vagy kevésbé preferálja a behatolásos szexet, vagy nyitott a szexjátékokra, akkor semmi gondja nem lesz. De ha olyanba kapaszkodik, akinek ez kevés, mert szereti a nagyot (és ne csináljunk úgy, mintha ez bűn lenne) akkor folyamatos lesz a feszültség. A nő kielégítetlen lesz, hiányérzete lesz, a férfi meg szarul fogja magát érezni, mert kevés. És rengeteg hasonló helyzet van a szexben, meg általában a párkapcsolatokban. Igen, ez nehéz, de meg kell találni azt, akivel tényleg passzolunk.
nov. 12. 12:50
Szerintem meg nem érted miről van szó.
El lehet lenni egy 15 centivel, de azért egy 18, főleg ha vastag, sokkal jobb. Kismellű nőknek is van palija, de azért csak a nagyobb mell a jó.
nov. 12. 13:02
Jól látod haver, a hozzászólók többsége vagy simán csak trollkodik, vagy 0-hoz közelítő szexuális tapasztalta van. A valóságból indulj ki, ne egy olyan oldalból ahol a felhasználók többsége szimpla recskahuszár (tisztelet a kivételnek).
nov. 12. 13:12
"Kismellű nőknek is"
Maradjunk annyiban, hogy sok férfit nem ez érdekel. Úgyhogy kis mellű nőnek is lehet remek párja, aki imádja.
nov. 12. 13:14
Napi f4sz.éretes kérdés.
ELÉG!!! HAGYJÁTOK ABBA A F4SZMÉRETES KÉRDÉSEKET!!!!
nov. 12. 13:19
Szóval. A fasz meret szamit ahogy a hajszin is
Én pl nem nagyon bukom a szőkékre mondom szőkeként
Az intim meret ugyanugy fontos hogy preferenciának megfelelő legyen tág nőbe vastag facu faci de nijcs olan hogy a x cm a jo
nov. 12. 15:33
További kérdések: