Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy hogy a valóságban messze nem annyira fontos a péniszméret mint ahogy itt mondják ?
Hát nem tudom, nekem a legtöbb exem megjegyezte hogy mennyire jó, hogy nagy van nekem. Többen említették, hogy velem volt először hüvelyi orgazmusuk is.
És nem hinném, hogy ez csak a technika miatt lenne.
Tudod, haver: az embernek volt rá 2 millió éve, hogy kialakítsa ezt a méretet.
Nézd meg a majmokét. A közelében nincs.
TEHÁT elhiheted azt, hogy az átlag (13 cm) az pont megfelelő egy átlagos nőnek (aki 10 cm körül van).
Aki már valaha csajozott az tudja mennyire fontos.
Ha már a farkadnál jár a csaj, akkor az be van fűzve.
Egész addig meg rengeteg más dolgot kell villantani.
1.
Sajnos ez csak itt gyk.n van hogy nagy farkad van és összeverekednek érted a nők. Ehez tenni kell hogy odáig jussatok hiába van nagy farkad.
2. Átlag nőnek egy normál méret felett inkább a vastagság számít. Hiába 20cm a farkad ha 3,5cm vastag.
"Kismellű nőknek is van palija, de azért csak a nagyobb mell a jó"
Rengeteg férfi a kis mellekért rajong, sőt nem is szereti a nagy ciciket.
Ugyanígy a popsi, van akinek rögtön merevedése lesz Kim Kardashiantól, más férfiakat meg egyenesen taszítja a segge.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!