Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Balfék vagyok ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balfék vagyok ennyire?

Figyelt kérdés

Egy ideje már zavar, hogy nem volt nőm soha még csak nem is beszélgettem velük. Itt is sírtam már ez miatt gyakorin. Mintha meghallgatatott volna a dolog ma a vonaton találkoztam egy nővel hááát szemeztünk aztán odaültem, vagyis azt mondta " nem harapok ám " mondtam, oké. Vagy 1 órát beszéltünk, mondta, hogy vissza is azzal megy amelyikkel én meg, hogy milyen rossz neki mindig egyedül megy mindenhova. Pont mint én. Aztán mesélte, hogy van férje csak kihűlt a kapcsolata, tönkre fog menni.. ekkor én csak arra gondoltam, hogy milyen megalázó ez a férjével szemben, hogy kibeszéli. Ez nem volt szimpatikus ezért most mehettem vissza ezzel a későbbi vonattal mi most késik egy picurit..

Itt volt a lehetőség, de én megijedtem.

nov. 14. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Hát úgy néz ki elbuktad az első numerádra az esélyt :D
nov. 14. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Azzal nem beszélte ki a férjét,hogy elmondta a rossz kapcsolatát vele, csak a tényeket közölte.
nov. 14. 20:05
 3/5 A kérdező kommentje:

El, közben megtaláltam facebookon, feldobta ismerősnek. Engem szívat valaki.

Nah aztán ha valakivel rossz kapcsolatban vagy akkor elhagyod, nem? Nem mondom el random embernek, hogy mi a szitu. Megtiszteljük annyival a párunkat. Sosem volt párom, de nem?

nov. 14. 20:11
 4/5 Eric Griffin ***** válasza:
96%
Szerintem ezt full komolyan kérdezed, nem trollkodom szét, komoly választ adok. Az miatt nem lesz nőd ha sírsz miatta. A nőknek magabiztosság kell. Próbálj meg annak tűnni. Itt ezen az oldalon csak negatív lesz ha ezt szóvá teszed, olyanok fognak szűznek nevezni akik impotensek/2 fogúak/ kopaszodó/büdös törpék. Leszólított egy nő, nagy baj nem lehet a kinézeteddel, meríts ebből erőt, így legközelebb talán le mersz szólítani másokat. Ráadásul az érték rended is rendben van, nagy pacsi neked, konkrétan szűz emberként visszautasítottad az ingyen nőt, mert vannak elveid. Lesz ebből csaj, csak legyél magabiztos!
nov. 14. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
De mit foglalkozol a férjével? Magasról tegyél rá. Dugd meg a nőt, ne gondolkozz.
nov. 15. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!