Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balfék vagyok ennyire?
Egy ideje már zavar, hogy nem volt nőm soha még csak nem is beszélgettem velük. Itt is sírtam már ez miatt gyakorin. Mintha meghallgatatott volna a dolog ma a vonaton találkoztam egy nővel hááát szemeztünk aztán odaültem, vagyis azt mondta " nem harapok ám " mondtam, oké. Vagy 1 órát beszéltünk, mondta, hogy vissza is azzal megy amelyikkel én meg, hogy milyen rossz neki mindig egyedül megy mindenhova. Pont mint én. Aztán mesélte, hogy van férje csak kihűlt a kapcsolata, tönkre fog menni.. ekkor én csak arra gondoltam, hogy milyen megalázó ez a férjével szemben, hogy kibeszéli. Ez nem volt szimpatikus ezért most mehettem vissza ezzel a későbbi vonattal mi most késik egy picurit..
Itt volt a lehetőség, de én megijedtem.
El, közben megtaláltam facebookon, feldobta ismerősnek. Engem szívat valaki.
Nah aztán ha valakivel rossz kapcsolatban vagy akkor elhagyod, nem? Nem mondom el random embernek, hogy mi a szitu. Megtiszteljük annyival a párunkat. Sosem volt párom, de nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!