Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora (cm)dildóval elégítetek ki magatokat? Vagy mivel szoktátok magatokat kényeztetni?
Figyelt kérdés
ma 10:47
2/21 anonim válasza:
1
De fel is dugja magának az egészet?
Feleségemnek 18cm-s van.
5/21 anonim válasza:
igen ez annyira vicces szokott lenni amikor a csajok megveszik a 25 centiset aztán csak az első 12cm-t használják belőle :D
6/21 anonim válasza:
#5 Nehogy ezt hidd. Simán becsúszik a 18-20 centis soknak.
7/21 A kérdező kommentje:
Jah meg mikor Vágyaidon 18 -20 éves csajok odaírják hogy nagyfarkú pasik a gyengéim… megnézném mennyire őszinte a mosolya ha betolják neki tövig
ma 11:19
8/21 anonim válasza:
ezt mondom én is... nekem 15cm de már nem egy csaj sikított fel hogy a méhében járok... mit akarnak ezek 20+-os farkakkal
9/21 anonim válasza:
Léghullámos csiklóizgatóval szoktam inkább, minden más játékot maga mögé utasít. A dildo nekem nem jön be, unalmas, semmilyen. Akkor már inkább egy vibrátor. Abban meg eléggé másodlagos a méret, a rezgés típusa számít. De teljesen logikusnak gondolom azt, aki dildót használ, és nagyobbat vesz. Vizuálisan is lehet izgató, illetve egy pl 20 centisből lehet használni 10-15-20centit is. Lehet, hogy valaki alapból szereti a közepest, de néha vágyik egy nagyobbra. Ezen nem kell megsértődni.
10/21 A kérdező kommentje:
Tévhitben vannak!
ma 11:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!