Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erős szexuális vágy volna az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős szexuális vágy volna az egész,vagy többről van szó?

Figyelt kérdés
Két hónapja ismerem a srácot.Az túlzás hogy ismerem,de elég közel kerültünk egymáshoz(volt szex).Már a legelső pillantásunkban volt valami,és azóta ez nem is múlt el.Hozzám ér ki ráz a hideg,egyből megy fel a pulzusom,és csak azt akarom hogy újra együtt megyünk.Eleinte azt hittem,hogy ha lesz szex ez elmúlik,de akkora összhangban voltunk hogy még csak rosszabb lett.És igen,akármi ez jó,csak nem lehetünk együtt.Nem részletezném,iszonyat bonyolult a lényeg hogy ezt az egészet valahogy be kell szüntetni.Ő elmondása szerint szeret is,bár a kommunikáció is elég változó nálunk.Néha borzasztóan egy hullámhosszon vagyunk,néha meg egy értelmes szót nem tudunk váltani.Tudom hogy ennek sajnos ezer meg egy okból nincs jövője és ki akarok ebből szállni,de én még ilyet 25 éves létemre nem éreztem.Volt kapcsolatom,voltam szerelmes,de hogy valakinek egy érintésére így vággyak,és ennyitol a hideg rázzon ki,ez számomra félelmetes és nem értem magam,csak ettől az erzestol akarok szabadulni.Mi ez az egész brutál erős vágy,és hogyan lehet végetvetni neki?
nov. 14. 04:20
 1/7 menta34 ***** válasza:
55%

Sok megoldás van, kezdve azzal, hogy akaraterő, elhatározás, vagy találsz jobbat, vagy keresel benne hibát, ráunsz, stb. Csak aztán nehogy öreg magányos macskás nő legyél mert sosem találsz hasonlót.

Az érdekesebb kérdés az, hogy miért nem lehettek együtt? :)

nov. 14. 04:34
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Az ilyen ritka. Ha megtalaltad el ne engedd! Meg kell oldani ami miatt most ugy erzed, hogy nem lehettek egyutt.
nov. 14. 05:15
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Jó hamar gerincre vágott. :D
nov. 14. 05:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy később megbánod, ha szakítasz vele.
nov. 14. 05:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Hol ismerkedtetek meg? Ő hány éves?
nov. 14. 06:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy működik a kémia. De itt szerelem is van szerintem.
nov. 14. 07:49
 7/7 A kérdező kommentje:
6-os: honnan lehet tudni hogy ez már szerelem is?
nov. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!